12 June, 2012

Syabas Harimau Malaya

Puas hati saya!!!!!!



Malaysia 2 0 Singapura
 +
Malaysia 2 2 Singapura
=
Malaysia 4 2 Singapura

Malam ni kita belajar matematik dengan cara yang happy.... Hoooorayyyyy!!!!!!!!!




Jaringan gol hebat dari, 

  • Azamuddin Akil - 8 Jun 2012
  • Safiq Rahim - 8 Jun 2012
  • Shakir Ali - 12 Jun 2012
  • Safiq Rahim - 12 Jun 2012


Saja jer buat N3 nie sebab geram sangat dengan sepakan percuma dalam kotak penalti yang pengadil Jepun bagi pada pemain Singapore di Stadium Jalan Besar haritue. Menda yang paling pelik di dunia bola sepak. Tak tau macam mana leh jadi macam nie...ada sesiapa yang berada di tempat kejadian tak boleh jelaskan keadaan sebenar? Tak puas hati bila baca akhbar-akhbar tempatan yang buat liputan kekesalan kita haritue. Saya yang tak berapa teror sangat dalam bola sepak ni pown tahu, mana ada sepakan percuma dalam kotak penalti. Biasanya kalau kesalahan yang dilakukan dalam kotak penalti, maka akan dihukum dengan tendangan penalti bukan sepakan percuma!

Peliklah bila baca Berita Harian ni. Dengan hanya perkataan 'Ya' jer terus kena hukum?

KEMENANGAN PASUKAN MALAYSIA DAPAT MERAWAT KELUKAAN SAYA DI SAAT KEKALAHAN NETHERLAND DI KAKI DENMARK.... (guna word KAKI sebab ni main bola sepak bungan badminton)

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

29 comments:

Si Matatajam said...

Tahniah2

Solehah Shamsuddin said...

Tadi solehah tengok gak bola ni.Yeayy Malaysia menang.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rata2 geram dengan pengadil yg bagi sepak penalti tu hahhaaa...sekarang ni syabas dan tahniah harimau malaya :))

Chic Na said...

hip hip hoorayyy.. tq update results. tak tgk. hihi.. :)

dya nasir said...

yeah!!malaysia menang..gol yang pertama mmg cntik..dya tgk skjp je..haha

Miss Syahbanu said...

walaupun perlawanan persahabatan..sy tetap happy bila Msia menang...yeayyyy....

~Cik Sweety~ said...

alamakk..bola2 ne tak minat nk ambk tau la..hikhikk.. blog CiM berwajah baru la.. tahniah yea..(^_^)

Ayu said...

yay!Malaysia menang!yess...congrats rimau malaya...:)

IntaNBerliaN said...

yeayyy Malaysia menang... :-)

Nurul Says said...

statement "di kaki" mcm marah pn ada ;)

9n0L4 said...

terbaikkkkkk safiq rahim. bola die mmg power! ;)

Unknown said...

deqla x minat bola tp apapun deqla mesti la sokong harimau MALAYA kan..semlm dinner kat luar restoran pasang bola so tgk je la..hihi

Liyana Anuar said...

syabas buat skuad malaysia..hehe~ :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hoyeh harimau malaya :)

Anonymous said...

Syabas lah dah mng tpi they all ni kkadang macam yoyo lah turun naik

LydSunshine said...

Hepi jugak Malaysia menang. Tapi ni hanya friendly je kan?

Reena Sidek said...

tahniah malaysia
:D

lelamaisara said...

tahniah malaysia..cayok cayok..

Unknown said...

congrats utk team malaysia..hope kejayaan akan berterusan lg...
mmg byk drama semalam..hukhuk

Miss N™ said...

Tahniah Harimau Muda..!

Masha Meisters said...

walaupun syafie sali xdapt melahirkan gol...tapi bnyak cubaan yang dye lakukan...

xpe2...go go Malaysia...

mane tahu nanti boleh sokong Malaysia untuk piala EURO pulak...hihihi

Unknown said...

ok baru tau hehe

Dr K said...

puas hati tgk game malam tadi...poyo aja Spore

LYAfrina said...

hehe..layan bola gak eyh.. boleh la kt geng..

Arina Shamsul said...

wah..minat bola rupanya.hehehe.

semalam saya tak tengok la dear..patot la suami terpekik terlolong kat ruang tamu semalam..malaysia menang rupanya..hahaha.

tahniah malaysia :)

Lara E'dayou said...

done polow n slm knl dr ahli gsf .. :)

Rohani Hashim said...

Tahniah FAHMI sebab masih cemerlang dan teruskan kecemerlangan itu. pengadil semlm mmg besh.mula2 tenang je main, xde kad langsung, ha hamek ko bertalu talu kad.

E'in said...

yeay!! akhirnye malaysia menang!!

*padahal tak tengok pun.. kihkihkih*

Telor Power said...

tahniah malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...