19 December, 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun






Haloooo....Halooooo....Haloooooo...

Saya joint Segmen Tambah Follower dari Blog Miss Banu. Iniadalah tanda sokongan saya kepada ahli GSF. Sila klik ke banner untuk terus ke Segmen Tajaan.


SyaRat-Syarat Penyertaan
  1. Buat entry dan letakkan tajuk: Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun. Macam yang saya buat tu.
  2. Letakkan Banner diatas dalam entry anda dan linkkan ke entry segmen ini..Macam yang saya buat tu.
  3. Follow Blog Miss Banu . Tuan tanah kata TAK wajib, tapi mana boleh...kenalah follow kan. Kalau tak macam mana nak tambah follower.
  4. Klik Like kat Fanpage FB Miss Banu (Haaa klik jer kt sidebar tu)
  5. Follow Miss Banu kat Twitter bagi yg ada Twitter tu (x wajib.... lagi elok follow lahhh. Yang belum ada twitter tue apa lagi, create laaaa. Ada ramai artis kat situ)
  6. Letakkan Jumlah Follower anda setakat ini..dan Target Follower anda dimasa hadapan
  7. Dah siap letakkan link entry anda di ruangan komen.
  8. Tarikh tutup: 29 Disember 2012


Okayyyyy....untuk syarat ke 6 :

Hahahahaha....... Ada bran???



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

26 comments:

Chic Na said...

cayalah taget. ;)

are_lin@yu said...

hihi...wahh hbat ni.hihi..slmt bersegmen kak..

Miss N™ said...

terbaiklah..!!

aReLaN said...

perghhh...target memang power.huhuhu..selamat bersegmen ye

Unknown said...

selamat menambah folower

boni kacak said...

selamat bersegmen :)

Unknown said...

hahaha... chaiyok la kak... insyaAllah 1 hari nnti lebih dari tu pun akak boleh dpt.. selmt bersegmen... :)

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen kak

FozyAliya said...

Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen CIM

Cik Ai said...

tu dia...
takutnya tgj target CiM tu.hahaha
selamat bersegmen sis ;)

Liyana Anuar said...

hehe..berjuta-juta lemon tu` :)

tp, xde yg mustahil~~~ :D

dieyna said...

miss banu buat segmen?? huhu terlepas dah ke... baru balik bercuti tak sempat nak up entri sangat

Unknown said...

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Unknown said...

salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

dari segmen y same :)

done follow ur blog

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

terbaekk la target kak...selamat bersegmen k

Miss Syahbanu said...

Thanks kak sebab sudi join my segmen =)

Unknown said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Unknown said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Unknown said...

Singgah sini. Done follow. Jemput singgah blog saya. ^^

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.co m/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

cikopiko said...

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

Unknown said...

sy dtg follow blog comell ni ^^
Follow me back yer :)

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

ibtisam said...

done follow sini....follow back keyy

http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Raudhah said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Nurin Aireen said...

ween datang dari segmen yang sama. done follow here. foll me back if u don't mind :)


http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ninie said...

Slm ziarah. Ninie dtg dr segmen yg sama. Ninie follow ke-509...sudi2 bertandang ke blog Ninie juga.

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...