30 July, 2013

Salam 22 Ramadhan 1434

Alhamdulillah...... 22 Ramadhan akan berakhir beberapa ketika lagi. Lama nampaknya saya tidak menjenguk ke laman tercinta ni. Alhamdulillah, ada juga yang masih jengah dan jenguk sambil tiup-tiup habuk. Terima kasih sahabat maya.

1 Ramadhan hingga 22 Ramadhan, banyak peristiwa indah telah saya lalui. Terasa sangat bersyukur diberi kesempatan melalui saat-saat yang penuh keriangan di samping orang-orang tersayang dan pastinya merekalah yang terindah dalam kehidupan saya.

Ramai yang tanya....kenapa dah lama tak update blog. Yang tanya terus-terang, pm msg, komen di fb dan yang paling aktif bertanya, rakan-rakan GSF. Terima kasih semua, at least saya tahu masih ada yang sayang. *malu*

Kenapa dah lama tak update blog?

Saya ada banyak sebab. Sebab musabab yang juga bermain difikiran saya. Bukan sebab tak ada gadget atau internet untuk update, bukan sebab tak ada cerita nak kongsi, bukan sebab tak ada idea nak luahkan, bukan sebab masa tak mengizinkan, bukan sebab kemalasan mengaburi fikiran. Tapi..... sebabnya adalah saya sendiri.

Sebabnya adalah saya...

Tapi akhirnya saya sedar sendiri, sedalam mana saya sembunyi, sejauh mana saya berlari, saya tetap dihantui dengan blog ini.

Sebabnya adalah saya sendiri...

Dulu...

Hipokrit menguasai diri. Selama ini, saya sembunyikan semua cerita suka duka dari tatapan dunia di laman maya yang lain, tapi akhir saya luahkan di sini.

Kini...

Hipokrit masih menguasai diri.

Dihari yang indah ini, saya muncul kembali. Di sini. Harap masih ada yang sudi, jengah-jengah, gesel-gesel, ngendeng-ngendeng...

Selamat Berterawih....mlm ni mlm 23, hari ini cantik sekali, moga ada yang ketemu sesuatu yang dinanti.

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Chic Na said...

hi kak.. Salam 22 Ramadhan.. lama tak baca cerita akak & family.. hope akak okay. takmo jiwa kacau tau.. chill.. ;)

#selalu baca akak menulis di fb tp kebanyakannya tak faham. hee..

Kesuma Angsana said...

xpe faham apapu take yr time yer

intanfirdaus247 said...

hai cim…x per..amek masa…tarik hembus nafas..hehe…

Rosmiza Ali said...

Semoga berjumpa malam yang dicari dear.. =)

Masha Meisters said...

kenapa jiwa nak berkecamuk ni? meh jumpa masha kompom jiwa terbaik! hehe...miss u sis :-P aummm...hshs
senyum sikit...eh! banyak2 lerrrr

Dayana Bahar said...

Salam cim... biasalah berblog ni ada pasang surutnya.. kadang kita lama menyepi... bukannya apa... kesibukan melanda diri... yang pentng, walaupun menyepi.. ingatan tetap terpatri.. hehe

miss u tooo

Cik Nur™ said...

salam jumaat....hari ni jumaat terakhir ramadhan 1434H...

insyaAllah minggu depan kita akan raikan hari kemenangan..

selamat hari raya kak..lepas ni aktif balik yea..lama tak dgr cerita mak jemah..heheh

Deqla Manjew said...

rindu kat akak tau..huhuhu.. tu la tertanya ke mana menghilangnya akk ku sorg nih..huhuhu... salam 24 ramadhan.. selmt hari raya maaf zahir batin..

m.u.l.a.n said...

blog kita pon bersawang jugak... bulan ramadhan ni slow sikit... hehe..

Yumida Huda said...

share la kisah suka duka bersama kami..moga kata2 azimat kami mampu menenangkan jiwa sis
yumida bulan puasa ni singkat nak online..inshaAllah lepas raya nnti aktif balik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Assalamualaikum cim

wani pn dh lama xberbelog jg...msg2 ada mslh kan hehe

Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin :-)

Cik Aini said...

hai Cim..ai dtg lawat CIM di ptg ari..
moga CIM sihat sntiasa di smpg fmly.xmo guntah2 tau.sayang CIM...

selamat hari raya CIM
maaf zahir batin

Solehah Shamsuddin said...

Solehah dtg bw sini.slmt berpuasa CIM.amacam puasa?masih penuh?

BaNu Syah said...

Selamat Hari Raya Kak CIM.

Red Velvet Warrior said...

Red Velvet promotion for blogger. visit our blog :)

Gossip Masta Resource said...

good blog.banyak info mendalam :)

-Info terkini mengenai KL gangster 2 disini

http://gossipmasta.blogspot.com/2013/09/kl-gangster-2-leak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget