10 May, 2011

~~Muka Buku~~


Face Book = Muka Buku

Perhatikan pasangan anda, jangan asyik mengadap muka buku, kemudian buka buku, buku baru plak tue....ishkk ishkk ishkk....kena cemburu sikit sebab kita bukannya 24 jam dengan pasangan kita.

Kalau ada apa2 yg tak kena...kena siasat...siasatan kena terperinci dan secara rahsia. Jangan korek rahsia dgn kawan2 dia...sbb kadang2 kawan tak leh dipercaya...kawan makan kawan, ehhh kawan dia akan sebelah kawan sbb kawan dia pown sama jugak.Bahaya tau fb nih. Bagus kalau kat opis2 block penggunaan fb. Kalau berfb kat umah, okey skit lah (sikit jewr)...jgn lupa jeling2 pasangan bila syok & asyik berfb.

Kerenah FB..,,
yg bujang..asik cerita cinta...,,
yg kawen..cerita rumahtangga..,,
yg kerja..cerita tentang kerjaya...,,
yg di rumah..sibuk dengan cahaya mata..,,
yg duda..mencari anak dara..,,
yg janda..cari bujang pula..,,
yg nk cari penyakit..tersangkut ngan cinta lama..,,
pusing2..cerita yang sama..,,
aku pun tak tau sampai bila nak abis cerita...

hahahaha.........

Jangan terjerat dengan fb nnti elok2 Face Book, trus jadi Flirt Box

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

3 comments:

Jul Rahman @ JR said...

ha ha ha...saya 1st..sokong nih..!!! Muka Buku yg kian berMuka-Muka...

Niena Jamil said...

totally agreed!

blackroses said...

follow here and jenjalan..salam kenal2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget