27 November, 2011

Preview Blog Yang Baru

Hurmmm...Saya suka lah preview baru ni, tapi lebih prefer pada preview yang lama lebih colorful & wonderful.


Tapi...... macam mana nak tukar balik ke asal????
Macam tak syio0k jer lahhhhhh
Please!!!!!!!!!!! anyone can help me?


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

7 comments:

Roziyana Md Yusop said...
This comment has been removed by the author.
Roziyana Md Yusop said...

entah......camana ek????????

Anonymous said...

Visit us at times to

grasp more facts and facts

regarding Drop in on us

at the moment to come by more

low-down and facts regarding

[url=http://www.kurs-jezyka-angielskiego.com.pl/kursy-jezykowe-dla-obcokrajowcow/]Kursy jezykowe[/url]

Cinta Misteri said...

huhuhuhu....tak comel arh camni

Areef Ibn Naim said...

salam,

tq sudi singgah n follow blog sy :)

lain kali, klu nak ubah apa2 n tk sure nk ubah terus ke tak kena download full template dulu... as backup... klu nak tukar template tu gi kat template designer, tp kite kena edit baliklah ikut apa yg kite nak... tp klu kita dah backup awal2, tkde masalahlah...

Cinta Misteri said...

hooorayy...its back, tapi kena banyak edit plak....huhuhu

Btull laa areef, lupa nak backup

Anonymous said...

I have visited some blogs of this kind, but I think your one is the best. I like it because it is amazing. Thanks for writing. kamagra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget