02 April, 2012

Aaron Aziz Bukan Nama Sebenar

A bukan nama sebenar??? Ada aku kesah...? hehehehe.....

Baru semalam saya post pasal Aaron penah melamar saya (berangan kejap, tangan di dada, mata ke langit). Tup tupp pagi tadi ada org tanya, betul ker nama Aaron Aziz yang sebenarnya Mat Haron Mustapha b. Mat Aziz Mustafa. Setapppp guee, uihhhh soalan apakah ini? lepastu adalah nada sinis kata, kannn Aaron penah lamar you, takkan you taktau nama sebenar dia. Then, I jawab jerlah...I belum sempat nak menikah pownnn. Kalau dah sempat akad tue maybe dapat tau jugak nama sebenar dia. tapi kalau itu terjadi, mesti I pengsannn kat situ jugakj. Miahahahaa....



Balik umah trus check nama sebenar Abang Aaron dekat google. Perghhhhh, rupanya cerita gila ni tersebar sebab ada makhluk planet mana ntah dah post pasport Abang Aaron. Perghhhh, rambut belah tepi gituewww... Diayana pun ada buat kenyataan kat Murai.com :

"Apa yang saya boleh pastikan, dakwaan tersebut adalah palsu semata-mata. Nama sebenar Aaron ialah Aaron Mustapha bin Aziz dan bukannya Mat Haron Mustapha Bin Mat Aziz Mat Mustapha seperti yang didakwa dan seperti yang tertulis dalam kad pengenalan berkenaan.

Uihhhh, so btullah nama Abang Aaron ada Mustapha. Eleeehhhhh....tak kesah pown kalau nama Abang Aaron tue, Mat Harum Mustampar. Apsal korang sebok sangat erkkkk....biarlah....dah hak dia, suka hati dialah nak letak nama glamour macam mana pown. Jelessss lahhh diorg ni kan Abang Haron.

Tueee....yg bakal nak jadi pelakon terkenal sangat, agak2nya dah nak glamour nanti bertuk0rtak yeaaa namanya....huhuhuukkkkkkk.....

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

3 comments:

mode honey said...

ABP tahun ni dia menang... :p

Cinta Misteri said...

btul btul btul....hehehehe

Cindy said...

ABP tahun ni dia menang... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget