24 April, 2012

LaDieS BbQ

Last Saturday Nite, I hangout with my oLd SchoOL freN. LadieS niTe, but adalah 2 orang mamat menyelit. At firSt kitOranG plan nak buat BbQ at somewheRe, then lepaK-LepaK sampai pagi with all FamiLy, tapi planning bertukar LaSt miNutes coz mOst of ouR spouse busY with actIvity masing-masing. Hubby I ada photo Shot for wedding, Hubby Reen not feeling weLL, Hubby Nida nak tenGok bola, sO yang aDo hubby Lina (tuaN rumah) & Hubby sagi jewrrrr... HasnaH & Lis ofcoZ lah singgLe-minggLe jerRkannn...

That Nite, kiTorang p0tLucK jewrrr....so eaSy, tak paYah berKencah sangaT.

Lina sediakan PorT, kat ruMah dialah, ada tanah LapaNg, kaWasan kamPung, paRking pun SenanG, nak beRasap-rAsap takder saPa naK maRah. As hOuse oWner, Lina voLunteEr buaT OraNge JuiCe, thEn siaP paksa mak dia buaT naSi g0reng Lagi youuuuuu....oTak-Otak pun dia beLi jugaK.

I spOnsEr ayaM 4 eK0r, peRap BBQ 5jam lagi. MemaNg meleT0p tau!!! seBeLum tue, I daH hantAr temPat BbQ tu 2 hAri sebeLum takuT I terlaMbat daTang maLam tue. at leasT kaLau I lambat PowN, huBby Lina boleH sediaKan aPi awaL-aWaL.

ReEn sPonsoUr ikaN jacKet (CaRu). maSa I daTang tuE, reEn dah baKor 2-3 eKor ikaN sedang hubbY Lina teNgaH seb0k naIkkan baRa api.

LiS maSaK SpagetI haRi tuE, sedAp jugaK ciK kaK niE masaK. KiTorang sIap taPau baWak baLik lagi sebab LiS baWak banYak saNgaT, I dengaR macAm 4 paCkeT sPageT.

NiDa & HaSnaH dataNg berSama. Nida ceBet beG pLasIk berIsi manGkuk-maNGkuk keciL, rupaNya pUdIng buaH sebaGai penCuci muLut. Siap baWak ice daLam kOLe lagitueee... Hasnah Plak baWak kariPap. DanisH cakaP karIpap tue sedap...

AqIl daPat kawaN baru. haPpy bukan main dia makin soRoK-sorOk, kira 12345678910 lepAs tue caRi!!!!

Miss Jamm samPai dengan hubby dia bawaK sotong.....wahhhh mewaH betul partY kitOrang maLam tue.

LaSt sKali bOB & wAn saMpai dengan meLenGgaNg kangKong. Tapi naSib baIk ada diOrang nie, maKanan baNyak takda Sapa naK abIskan, tapiiii tak beRapa maKan juGak bapak budaK 2 oRang nie.




CuRik piC kat PrinCesSS saGi.... TQ TQ TQ


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget