30 April, 2012

Danish nak jadi Architect

Last week jenjalan kat UTM, ada pameran Architect. Tapi Danish yg berangan nak jadi architect bila besar nanti bersuara "Tak ada apa-apa pun pasal ARCHITECT Mama" Hurmmm,.... taktaulah diorang ni buat pameran ke jualan amal. Pusing punya pusing, takda apa yang menarik pun, cuma ada 2 booth jer yang buat pameran ringkas pasal architect ni;







BTW, good job all participant. At least u all ada buat program, taklah duduk diam-diam kat U tue memerap tidak beraktiviti.....Semoga success dlm study jugak.

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

3 comments:

insan kamil said...

danish nak jadi arkitek ke...baru tahu minat dia..ermhhhhhh..bagus2

Cinta Misteri said...

InsyaAllah....akan kami pupuk minat dia.

Michael Booker said...

danish nak jadi arkitek ke...baru tahu minat dia..ermhhhhhh..bagus2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget