07 April, 2012

STUDY!! STUDY!! EXAM IS COMING!!

Huwarghhhhh!!!! Banyaknya nak kena baca!!! Luckily I slalu buat revision with selak2 module skit-skit. Kalau takkkk, uihhh masak lomak cili api lah nampaknya. First paper on this Tuesday (10-Apr-12), second paper on Thursday (12-Apr-12)...wahhh cantik plak date tue, hopefully result nya pun cun melecunlah yeaaaa.... Last paper on another week Wednesday (18-Apr-12). So, u alls, wish me luck okey...and also for my hubby.
(pssstttt....my hubby tu kan i dah bgtau aritue, brain dia ni active skit mcm leopard, so, baca2 skali imbas jer trus dah boleh ingat)......huhhhuhuuhuu.....nak duduk sebelah dia nanti boleh tak erkkk?

This same ada 2 core subject which is Safety & Security. And another 1 IR jerrr....hurmmmm, nasib baik assignment mark higher, kelamkabutnya haritue Allah s.w.t. jer yang tahu. Alhamdulillah, wish can get straight A's for this sem.



Actually, boss I taktau I further study lagi. So, in secret lahh nie. U all naktau tak I bagi alasan apa untuk 3 days on leave nie?, "See Dentist". Wahhh....classS youuuu..... Bagi some frens yang tau I further study, diorang duk perli jer 2-3 ari ni. Goodluck year, slalu2 gosok gigi (means study), nanti taklah struggle sgt mengadap doctor (exam paper). Hehehehe...baeekkkkK punya cover.

Okey lahhhh...entry ni iklan jer, I nak sambung baca lagi. Hurmmmm Sir/Mem, takda soalan b0c0r kerrr?

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget