05 June, 2013

Ampunkan Aku by HB46

Lama dah saya tak layan akustik dengan en.hubby. Mesti ada kalangan anda di sini tahu kegemaran kami bila time stress dan penat bila hujung minggu. Yang tak tahu, meh saya bagi tahu. Saya dan en.hubby suka cari seorang jejaka cute ni, nama commersial dia Gfadz Fadzil (klik jer nama tu untuk ke fb beliau). Tapi memang saya jamin, kalau u all dengar dia petik gitar dan nyanyi secara akustik, memang boleh jatuh cinta.

Gfadz ni ada sebuah band yang di gelar HB46, belum glamour laa, tapi ok tau. Ada banyak lagu-lagu mereka yang bagus. Bagi sesiapa yang ada no.phone saya dan en.hubby, kami guna ringtone lagu mereka. Ringtone yang saya guna tak sama dengan ringtone yang en.hubby saya guna. Cer try....hihihi...

Ok, harini nak promote lagu baru GFadz dengan HB46. Lagu ni ditulis oleh Napie Hassan (klik jer nama tu untuk ke fb beliau). Tapi, saya tak dapat upload lagunya untuk didengar, sebab mereka tak up kan lagi lagu ni di youtube. Tapi, apa kata u all add mereka di facebook. Lagu ni ada di upload di sana.

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Lagu : AMPUNKAN AKU

Semua yang ku lakukan untuk Mu
Tiap detik tiap saat kerna Mu
Semua yang ku jalankan untuk Mu
Tiap nafas tiap langkah kerna Mu

#  Andai aku pergi
    Tanpa isi hati
    Hancurlah segalanya
    Kerna terlalu mengejar dunia

Zikir yang ku lafazkan untuk Mu
Tiap detik tiap saat kerna Mu
Amal yang ku lakukan untuk Mu
Tiap nafas tiap langkah kerna Mu

Ulang #

Chorus **
Ampunkanlah dosaku
Pada setiap salahku
Ku tahu hanya Kamu
Tuhan Maha Pengampun

Sujud syukur pada Mu
Semua hanya kerna Mu
Tiada nyata bagi ku
Hanya Engkau Yang Satu

Ulang #
Ulang Chorus ** 2x

HANYA ENGKAU YANG SATU.........

♥mood●sedangtunggusingleterbaruini♥



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best gak

Deq's Qienz said...

boleh tahan juga lagu ni ek..pestime dgaq

Tihara said...

bagus nak kena dunlod ni nanti

are_lin@yu said...

wahh mmg rjin cim ni..hehe

dya bunga said...

Mcm tu nk call sis lah semata2 nk dgr ringtone lgu tu. Hehe

izan mama mia said...

layannnnnzzz...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

assalamualaikum kak niena...ape kabo...lama xsinggah sini..hope suma baik2 jer yer...rinduuuu kak niena :-)

Yumida Huda said...

BEZNYE
jom layannn

Deqla Manjew said...

baca lirik pun best..hubby suka la lagu2 yg mcm ni..nnti nak bg dia dgr.. tp entah2 kan, dia pun dah penah dgr kot..haha..

Chic Na said...

cikna pun dah minat gfadz ni setelah akak perkenalkan.. diorang mmg awesome!

lelamaisara said...

ooooo....nanti nak dengar...nak call akak aje la dengar lagu tu.hhehe...boleh kan

intanfirdaus247 said...

tengah baca lirik n..:))

E'in said...

best ke kak? hihi

wan nurul hezrina abd halim said...

best ek.tak pernah plak dengar nama nie

Si Matatajam said...

Menarik lirik lagu tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget