29 October, 2011

Perli ke apa???

Hahahaha....baru jap komen kat blog member. Then mcm biasalah kalau nak komen, server akan minta word verification yang nak membezakan kita ni manusia ke haiwan (itulah yg saya tahu pasal koem box nie)

Huhhh...naktautak, perkataan yang dia minta tu apa?

"denties" walaupun spelling error, tapi terasa nie....

Perli ke apa? Taulah tengah sakit gigi nie, takyah lah nak perli2 kita. Org dah jumpa dentist lah tadi. Lagi 2 minggu set appointment lagi. Takpa...nnti gigi dah elok, saya nak makan coklat byk2.

Lepas nie, kalau nak minta word verification, bagi perkataan ni ehh...

"CokeLate"
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

7 comments:

Yan said...

memang nak kena pegi tu.. Akak pun nak p nanti ni..

tauhhid said...

hhhhmmmmm....sedapnya makan cokelat masa nih...yumm...yumm...lepas makan cokelat nih, nak eskrem cokelat+strawberry. hehehe...godaan disaat sakit gigi.

Cinta Misteri said...

hahahahaha.....
Kak Yan, dah pegi pown semalam. Lagi 2 minggu kena follow up plak.
Kena buat rawatan akar gigi

Cinta Misteri said...

Tauhhid; wah wah...akpa jap agi dah baik kita nak gi makan tutti frutti...kat Sabah ada ker tutti frutti..hehehehehe (saja bakowW)

Anonymous said...

Drop in on us now to grasp more low-down and facts at all events Come to see us contemporary to grasp more facts and facts regarding [url=http://lowiectwo.dogory.pl]Łowiectwo[/url]

Mizfantagiro said...

hihihihi..suke ceklat ek^^

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget