15 October, 2011

Rindu pada blog ini....

Ahdoiyaiiiiii.....lama nya tak menukil kat sini. Hurmmmmm....seronoknya honeymoon/ cheeewah.

Bukannya hanya kekurangan masa, tapi juga disebabkan kemalasan melanda sejak akhir-akhir ni. Rasanya dah sebulan lebih tak menjengah erkkk.....jap agi nak jenguk kawan2 plak. Jenjalan makan angin kat laman blogger2, apalah cerita baru diorang erk. Kalau ada yg menbuyut tue mesti dah bersalin, kalau ada yg becintancintun tue mesti ada yg dah bertunang ke kawain trus ker. tapi taknak plak dengan cerita2 sedih.

Memandangkan semester baru saya juga sudah bermula, maka makin sibuklah harian kami (me & hubby). Jgn sampai tungganglanggang udah lah yer. InsyaAllah akan selalu menjenguk ke sini kerana bila dah start study maka akan terngadahlah lappy saya ni 24-7. Selama saya tak blogging, saya cuma on-line by phone, so malas nak bukak2 blog nie, lambat loading pastu nak kena scroll up down left right, leceh sgt.

Subject sem ni berat skit nampaknya, byk kira2, finance lah, stat lah, management la, sampaikan HR pown kena belajar gak. Takpa...takpa....just for knowledge.

Untuk kawan2 yg lain, tak kiralah dari Uni mana, selamat belajar yeaaaa......

Eh, pagi tada sy tengok akhbar tapi tak sure arini punya ke bila, ada gambar ni kat belah depan. Moga2 10 thn lagi gambar kami anak2 beranak plak terpampang macam ni kat akhbar tempatan....InsyaAllah....


** 12 tahun lagi yea....tajuk akhbar akan begini :

Tiga Beranak Terima Doktor, Ijazah

Rizal (kanan) dan isteri, Norazlina (kiri) melihat ijazah yang diterima anak mereka, Adam Danish di Kuantan semalam. Manakala Rizal dan Norazlina menggenggam Sijil Doktor masing-masing.

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget