03 July, 2011

Metrojaya Sales - Saya datang lagi

Hahahaha.....Last day saya kembali.
Tujuan asal coz nak tukar kemeja yg hubby tak muat pakai semalam. Tapi terjebak jugak terbeli beberapa brg lagi. Adushhhh....Sales ni mmg boleh buat gue giler arhhh.
Jom nengok gambor lagi...

Sapu bersih, T-Shirt Renoma, harga asal RM135, tapi lelong RM25. Amiklah selai utk raya kaler terkuis

Abg DJ nie baru lepas tegur, amik gambor update B. Taknakkkk......nak masuk blog. Hehehehe


Harinie Hubby yg bayor...eleh murah jewr kalau nak banding semalam. Tapi sebelum bayor yg RM134 nie, kitorg ada beli parfume rege RM50; GAP Individuals EDT for Him


Lepas bayar kat kaunter, singgah plak kat gerai Coklat Tudor Gold. Hurmmm coklat mesti kena beli + Capri-Sonne berperisa anggur, cold.....

Masa nak bayar, ternampak plak minatang nie. Tabung rupanya, tapi trus beli 2 bila tokey tu kata RM2 jer 1. Cuteeee sgt.


Wajah kegembiraan balik dari membeli belah :)

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget