03 January, 2012

Bila cuti sekolah sudah habis

Satu hari lagi sekolah akan bermula.

Arghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! (mengeliat)...longgar2kan tulang temulang yg dah cukup lemak nie, sebab sebulan lebih dah berenggang-renggang. Maka bermulalah....

  • Rutin harian yang sebok
  • Huru-hara di pagi hari
  • Bersarapan di dalam kereta
  • Makeup pown dlm kereta
  • Balik kerja kena cepat2, anak tution
  • Makan kat luar hari2
  • Jalan Jemm melekat!
  • Kena horn dgn pemandu lain sbb leka baca buku di traffic light
  • Taktau boleh update bL0g ke idak
  • Tido kurang dpd biasa, bantai hari minggu
  • Kepala pusing!!!!

Permintaan dari saya kepada semua :-

  • Sila berkongsi kereta, ataupun naik kenderaan awam
  • Jaga kondisi kereta jgn smpi tersangkut tengah jalan
  • Minta pak-mak polisi traffic jaga lalu lintas
  • Turunkan anak disekolah jgn sesuka hati
  • Jangan perlahan kereta tengok org eksiden
  • Boss, sy nak dtg lambat hari2 boleh????

KuSuT 


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

5 comments:

Bob Nazri said...

mari kita tgk.....ehhh

Abu Ya said...

hidup aku paling aman coz budak2 x bising kat umah.

Miow Pda said...

anak2 hadiah dr Allah....

Hanida Hassan said...

huhu..yea....time ngajar anak2 baru.......=)

Cinta Misteri said...

Bob, harinya akan tiba sebaik sj mata dibuka esok


Abu, ini bukan pasal bdk2 kat dlm rumah...takpa kita tengok jer nanti esok yeaaa. Mesti ko tersenyum2 sendiri kt dlm kereta nak gi keje, btul tak Pda :)


Selamat pagi Cikgu Hanida ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget