27 January, 2012

Birthday Party ~ Kari Kepala Ikan ~ Bowling ~ Sup Anis

Bila dah berkumpul sekali-sekala macam-macam idea bergembira akan timbul. Masa pergi Tioman aritue, ingat nak celebrate birthday Aleeya & Aqil, tapi tak sempat sebab activity padat sangat. Lagipun tak jumpa langsung kedai kek kat sana. Hurmmmm....idea nih. Kalau bukak kedai kek kat Tioman, leh untung tak erk? Mesti ada org nak beli, pelbagaikan kek yg ada, cup cake, cokelat moist, ice cream cake.....business...business...

Abang ipar yg sorang ni kalau datang JB, mesti nak pekena kari kepala ikan, port feveret dia kat The Zone, Eden, Stulang. So, celebrate birthday kat siu gak arhhh. Bukan main lagi budak2 ni, mentang2 lah kawasan lapang, buat macam umah sendiri.

Happy Birthday Puteri Aleeya Fatimah
Happy Birthday Muhammad Aqil Hail





Sedapnya melapah, sampai tak sempat nak snap gambo. Hurmmm...dah kena kokil. Org yg bawah nilah, tulang pown nak telan. Kat Klang takda ker Kari kepala ikan kawww???

 

Dah siap makan.....kitorang gerak gi Leisure Mall main bowling plakkk.


 Hahahaha......masing2 punya aksi terbaekK.... Bila ayah baling lagi dah macam gempa bumi daaaa...

 
 Couple Bawl of the year

Bila pelapis & otai beraksi
Dah puas berbowling...sesi berurut pulak. 

Yeahhhhh...atok belanja eskrim Mc Donald. Mama, Papa, Mummy, Daddy ngan Nenek tak dapa. Ngelat arhh atok nie...
Malam dah, cari tempat makan malam plak. Org belakang dim dim lampu, call tak cakap. Call balik tak angkat, miss communication btul, rupanya nak suh bawak gi makan Sup Anis. Owhhh OK, dekat jer. Sup Anis kat Kampung Melayu, memang power. Menurut fakta sejarah, setiap kali mak mengandung, dia akan makan sup anis setiap hari tanpa jemu sampai bersalin. Sebab tu anak2 dia muka manisssss jewr.


Ni laaa Sup Anis Kampung Melayu



Hari berakhir lagi dengan kegembiraan. Kalaulah kami semua stay satu rumah, ajer giler hari2 happy tak ingat dunia. Seb baik sekali sekala jer jumpa. Bila dah jumpa, plan agenda giler2.

Nak pantun skit:
Okey Sis, Der, 
Kita jumpa lagi bulan 3.


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget