15 January, 2012

OK ker Lady keluar malam?

Lama tak tukil-tukil kat sini. Almaklumlah busy sket lately, anak sekolah lagi, kat tempat keja sebok buat mende audit lagi, aktiviti2 menyebukskan diri lagi, ecetra...ecetra...ecetra...

OK ker Ladies kuar memalam buta? Apa punya tajuk nie?
Saja jer nak nanya sbb sy slalu gak gi chilL-mingle2 ngan kengkawan memalam buta smpi ke pagi. Actually bukan gi mana pown, kalau tak kar0ks, moVie, paling simple pown ngeteh jewr cerita-ceriti hal ehwal semasa. Bukan slalu pownn, dalam 2-3 bulan tu adalah skali.

Encik Hubby tak marah ker? Uishhhh tak lahh...kalau marah mana leh kuar.

Persepsi masyarakat macam mana? Ada aku kesah org nak bercerita? Sampai mana pun dorg boleh cakap? Kitorg bukan buat mende salah. Alaaaaa cik lady yg cakap2 blakang tue pown sebenarnya teringin cuma takda green light jer, lepas tue takut sgt org mengata mcm diorg mengata kita. kuikuikui....

Semalam I kuar lagi tengok MoVie...jgn marah. Tapi taktau kenapa kitorg tak shooting gambo pown. Nengok kat Leasure Mall, citer...The Darkest Hour. Giler suspen citer ni, bayangkan kalau dunia kena serang mahluk yg kita taktau asal usul. Kalau kitorg arh yg kena, mesti akan menjadi antara yg terawal mati. Fuhhh....


Lepas tue citer ni mcm takda ending jewr...then kitorg sambung citer lagi kat Zorro, Taman Perling. Dah pepagi buta, apa pown takda, westen dah katup, so makan sate jewr. Yg tak tahan nyer, member minum Jus Timun Susu. Uishhhh.....brani plak di try air nie. BTW Ryn, sedap gak erkk..

Search kat google, guess what i fond? Jus Timun susu minuman rasmi ke-5 org Melaka. Owhh yerker? I taktaupun, setahun duk Melaka tak penah plak jumpa jus timun.


OK...ending malam semalam, kitorng nak buat BBQ kat umah Ryn...tapi date belum tetap lagi, sebab diorg depends ngan I & Ryn. Ryn, tentulah sebab umah dia yg kitorg nak pakai. Tapi diorg suh I set masa betul2 coz class I dah nak start...hehehehe. Complaint arhh ue, coz slalu ngajak ngeteh mesti I tak free, ada keje sekolah lah, nak exam laa, ada class laa...hehehehe...

OK...ChiLL...

* Tak salah kalau Ladies kluar malam, asalkan tak pergi tempat yg salah & tak buat bende yg salah.

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

3 comments:

CiK GorGeouS ! said...

keLuar maLam tu boLeh tapi kene Lah mintak izin yang sepatutnyee Lah kan =)

Anonymous said...

WOW just what I was searching for. Came here by searching
for james bond gadgets
Look at my website Home Page

John Williams said...

Thanks for sharing this interesting as well as quite different post. I really enjoy this post.

woodbridge garage door

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget