10 September, 2012

Cinta... Untuk 3 Hari

Cinta buat saya bahagia.......

Cinta saya pada seluruh ahli keluarga,
Cinta saya pada dia yang tersayang,
Cinta saya pada rakan seperjuangan,
Cinta saya pada adinda kekanda semua,
Cinta saya pada binatang peliharaan,
Cinta saya pada persahabatan,
Cinta saya pada perhubungan,
Cinta saya pada perjuangan,
Cinta saya pada kecintaan,

Cinta saya pada Junjungan...
Cinta saya pada Yang Maha Esa...

Tak sabar nak tunggu 20 September, UNTUK 3 HARI

 

p/s: pada mulanya saya ingatkan filem ini sambungan Filem Cinta...
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

14 comments:

Chic Na said...

ni filem adaptasi novel ye kak? xde tgk promo tu yg xtau. huhu..

Cik Aini said...

dulu ms dok asrama suka baca novel ahadiat akashah..kumpul mcm2 novel.agak2 best x CiM?

**CiM sihat?
dah abis beraya ke?open house ke?hehehe

Deqla manjew said...

cinta utk 3 hari? apakah?? deqla ni dah lama x baca novel..huhuhu

lelamaisara said...

cerita dari novel ye kak...tak tahu pulak..hehehehe..ketinggalan kah?

eMMe said...

eh? baru tau ni Kak Nina...
cite dari Novel difilemkan ekk..
mesti best kan..kan.. hope dpt la tgk filem, coz tak penah pun baca novel tajuk tu.. yg saya tau lagenda budak setan, hehehe...

Cik Nur said...

siapa yg pernah baca novel pasti tahukan..
nur xpernah baca novel..tapi tajuk nmpk macam best.. :)

Kesuma Angsana said...

mesti best ni by afdlin shauki

ஜ miss klanika ஜ said...

mohon ahadiat akashah filem kan novel snow white 98

Miss BaNu said...

saya ada novel ni..saya dh tau jln ceritanya hehehe

Arina Shamsul said...

Tebalik tu dear,actually dua baris yang bawah sekali tu yang kena teratas sekali tu..ngeeeeee..

E'in said...

oh jiwangnye! jom kite tgk together..

are_lin@yu said...

ayu pun mcm nk trtarik ke panggung gk ni..hihi

Si Matatajam said...

M pun tak tau gak...mesti best kan...M cubit2 apa yg ada..

wan nurul hezrina said...

nurul baru tahu untuk 3 hari rupanya dr novel akashah..kalau dr novel dia mmg sedaplahkan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget