22 September, 2012

♥♥♥ TAHNIAH SHILA AMZAH ♥♥♥

TAHNIAH SHILA AMZAH kerana telah menjuarai Asian Wave 2012 di Shanghai, China!


Photo: TAHNIAH SHILA AMZAH kerana telah menjuarai Asian Wave 2012 di Shanghai! Anda memang sangat berbakat dan layak! You make us proud! #TahniahShilaAmzah

Daripada 30 orang peserta, hanya 12 orang terpilih ke final yang telahpun berlangsung pada 20 September tempoh hari. Pusingan awal adalah pada 31 Ogos sehingga 6 September yang lalu. Pada pusingan pertama, Shila Amzah menyanyikan lagu "Set Fire to the Rain" dan pada pusingan ke-dua, Shila mendendangkan lagu kegemarannya sendiri iaitu "Forever Love". Pada malam akir, Shila Amzah benar-benar telah memukau ke semua juri dan seluruh penonton di stadium









:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

12 comments:

Kesuma Angsana said...

she's one of the best singer yg ada di mesia ni , cuma bila di negara sendiri bakatnyer agak dipandang sepi

Cinta Misteri said...

Tak juga kesuma, cuma industri music M'sia ni je yg suram. Kita lbh suka download lagu dr internet dpd beli album. Ditambah lg, sponsor2/ivent organiser lbh suka ambil artis luar buat show kt M'sia.

CìM kagum dgn suara Shila, Ning & Jac dlm 3 suara.

Chic Na said...

shila mmg terbaek. ingat lg dulu ms dia kecik2, nak gelak je dengar dia nyanyi. huhu..

Cik Aini said...

tu la kan..dulu suara dia x best lgsg..lps msuk rancangan realiti tu br perasan suara dia sedap :)

**suka tgk penampilan dia skrg..cantik :)

Si Matatajam said...

Memang superb sangat perfomances dia..she deserved it..

dya bunga said...

tahniah shila hamzah..

ordinary malaysian said...

Tahniah Shila. Sebagai seorang cina Malaysia, saya pu amat kagum akan bakat Shila! You have a powerful voice and you sing the notes well. Way to go, Shila. Become a Malaysian superstar and make us all happy!

ordinary malaysian said...

Shila,oop! I mean, become a world superstar for Malaysia ok?

Deqla manjew said...

yeahh... shila dah mengharumkan nama negara...bangganyeee... hihi

wan nurul hezrina said...

nurulpun tumpang bangga dengan dia=)suka lagu2 dia bawa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suara shila amzah mmg power la :)

N.Aima K said...

saya suka kaler tudung yg shila pakai ms dia menang hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget