22 September, 2012

Pendebat Setia

Terima kasih yang tak terhingga pada semua pengunjung setia blog Cinta itu Misteri. Hari ini saya baru perasan yang Chic Na telah menjadi blogger yang paling setia memberikan komen-komen di blog saya. Inilah buktinya;


Saya mengenali Chic Na melalui GSF, maknanya kami berkenalan tak sampai setengah tahun. Tapi saya merasakan dah kenal sangat lama dengan Chic Na. Begitu juga dengan GSFian yang lain, mereka semuanya baik. Sentiasa memberi komen-komen yang segar dan membina terhadap setiap N3 saya. Sampaikan ada  antara mereka sering memohon ribuan maaf kerana tak dapat berkunjung ke blog. Jangan risau, saya terlalu terbuka dan tak mungkin akan memaksa kamu semua berkunjung dan berkomen setiap N3 di blog saya.

GSFian yang lain, saya sayang semua. Dengan ini saya juga mahu meminta maaf kalau adakalanya tak berbalas kunjungan ke blog kalian.

InsyaAllah, akan ada sesuatu untuk Chic Na nanti. 


** mencari follower ke 500 **




:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

23 comments:

elyna mirsada said...

huh..dpt hadiah 2,nk gk..hehe

Mira Adzlia said...

wah..mmg pmbaca setia tu..tahniah :)

Chic Na said...

thanx sis. blog CIM ni byk share benda yg menarik minat cik na sbb tu suka dtg. moga persahabatan kita semua kekal sampai bila2.

ooo ok. br faham komen td. ;)

~Cik Sweety~ said...

tahniah cik na.. sweety pun salu je misssed entry cim..aduhh..mnta mahaap byk2 yea..tpi dont worry,lmbt laun akn dtg jga,,:)

Cik Aini said...

wahhh
x kira..cikna kena share dgn ai jugakk.kahkahkah
tahniah ye cikna :)

x aci tau,ni mesti sbb ai tukar nama,dulu pakai Cik Aini Lavender,skrg pakai Cik Aini..sbb tu lah komen jd sikit.muahaha (nmpk sgt kejelesan kat situ kan CiM)

psst! jgn kecik hati ye CiM,gurau2 je,dgn gurauan lah kita makin serasi & dekat ye dak =)

Si Matatajam said...

Tahniah buat yg bertuah tu...i love GSFians too

eMMe said...

Salam Kak Nina, sori la..saya kurang masuk blog CiM... huhuhu... InsyaAllah pasni leh contohi Chic Na, hehehhee....

E'in said...

name die besar tu haa..

dya bunga said...

tahniah chic na..

Masz Sidek said...

tahniah chic na.... :)

Arina Shamsul said...

tahniah cikna :)

love GSF 2 ..ngeee.

lelamaisara said...

Tahniah Cik na....saya pon saya GSF jugak.....:)

C'Jai said...

tahniah la kat chic Na... Semoga persahabatan maya bisa memberi manfaat kan...

Kesuma Angsana said...

tahniah lah chic Na

Deqla manjew said...

tengok la... sape lg kalo bkn geng GSF kan..tahniah cikna!!

izzati husna said...

wahhh bestnya ade pengkomen tegar camgitu :)

Miss BaNu said...

wahh chic na cayalah..tahniah CIM ada pengomen setia hehe

Everything's Everythings said...

Wahhh smpai 100 comment!
tahniah utk Chic Na

wan nurul hezrina said...

wahhh banyaknyer komen=)harus ada sesuatukan?tahniah cikna=)

Yana Libra said...

yeah~~ nama saya ada gak..hehe :p

Solehah Shamsuddin said...

chic na pn ske lawat blog solehah jugak. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

chic na mmg baik hehehe

9n0L4 said...

wahhhhhh. chic na dah kejor rupenye. huhu. kne usaha lebih ni. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget