18 December, 2011

Examination Week....

Bermulalah examinantion week for me & hubby...
Actually hari Khamis lepas dah lepas satu paper. Tak taulah erkkk.....soalan kebanyakkannya mengelirukan, tapi bila semak balik, macam mudah jer. Cuma kalau soalan tu straight to the point, confirm leh dapat A+++. hehehehe....belagak plak tue..

Esok (Isnin) ngan Rabu ada 2 paper lagi. tapi kali ni, kitorang tukar tempat peperiksaan. Mana lagi, balik kampung lah. Kan cuti-cuti sekolah... Danish pun dah baik, aritue dia berpantang, so takleh nak pergi mana-mana, Jadi minggu nilah sesuai kitorang amik cuti panjang, balik BP amik exam pun kat OUM Batu Pahat. 

Ada 3 situasi, pertama tak sabar nak masuk OUM tercantik kat Malaysia nie, kedua gementar bila periksa kat gelanggang orang. Ketiga seram sebab.......huwarggggggg saya tak bawa balik IC. kad Matrix pun menghilangkan diri ntah ke mana. Alamakkk.... leh tunjuk lesen memandu tak erk???

Takpalah, takkan diorang tak kasi sit paper tue, kan ada slip peperiksaan. Masa ambil SPM pun taklah minta tunjuk IC. Cuma wajib bawa  slip periksa. jer...Tawakal ajerlah.

So, apa yang penting perlu kita buat? 2 Paper lagi paling tough bagi kami. Arghhhh...kenapa ada subject ni erkkk?

STUDY!!!!!!!!!

study...study...study


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget