26 December, 2011

Suatu Malam Kubur Berasap....Hangus!

Berasap jer hati tengok citer Suatu Malam Kubur Berasap nih! Sapa yg bikin citer ni haaaa? Hangennn btul!!!!! Btul btul berasap ni.

Nak pi check jap saya punya citer nih.
Siapa Ernie Chen ni????
Citer Seram Komedi??? Tak seram langsung! Tak lawak langsung!


Belanja filem 1.81 juta??? Apa diorang buat dengan duit banyak tue? Kesan effect tak berkesan langsung, pelakon taklah mahal sangat sumer, CGI takda, penata muzik ntah apa2....huhhhhhh!

Pelik btul lah, macam mana citer yang takda kualiti macam ni boleh masuk panggung? Standard filem dah macam drama tv, drama tv pun lagi baguslah. Harapkan lawak Alif ba Ta tue jer, yang lain kela0t. Mesej pun ntah apa2, ada ker boleh halau roh sesat dengan baca ayat2 mudah macam tu. Lepas tu main lari-lari langkah2 kubur selamba jer. Tak ada buat kajian ker pengarah citer nie? Pastu leh masukkan budak2 ghost hunter ala-ala Seekers tue la plak.

Kalau setakat buat poster seksi Nurul Ain Nordin tu untuk tarik penonton, tak payah laa lain kali yea. Ni kitorang terjebak tengok citer ni pun sebab budak-budak lah yang merengek-rengek nak tengok citer ni disebabkan oleh pengaruh iklan Alif Ba Ta.... Alif Ba Ta..... tue. 

Ingat nak tengok Alvin the Chipmunk, tapi bebudak ni takut citer tu boring macam Happy Feet. Nak layan Sherlock Holmes, kitorg plak takut budak2 bowring tak paham. Last-last ikut kan ajaaa. And last Mama & Papa yang berasap. 

Menyesal tak buat kajian dulu sebelum tengok citer hampesS ni!

***Filem Prof.Razak memang kitorang dah lama pangkah
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

10 comments:

khairul said...

jap nk tgk kt astro 1st dulu

~SaL IjOu~ said...

seksi kemain si Nurul Ain tu ye~

dwaty said...

tak nak la tengok movie ni... kan terbakar palk panggung tu nanti oleh saya... hehehe

follow

wahida said...

tak suka tgk poster seksi mcm tu...adoi la...obviously, mmg nak eksploitasi pompuan je kekdahnya...huhu...


salam kenal, tengs drop by my blog n drop ur comment...dtg sini nak follow balik...

nice blog!!

Roziyana Md Yusop said...

kiranya..... NIENA TERTIPU LAR..... ADOYAI!!!!

azrinna said...

Dah lama saya tak ke panggung. Emm..

Cinta Misteri said...

khairul...
takyahlah nengok astro. subscribe 12 hengget tue...LOL.
Beli CD jer, baru 5 hengget, leh tengok 5thn

Cinta Misteri said...

SaLIjou,
mmg...kat movie takda seksi mana pown. poster jewr gempaks.

Wahida,
btul3x...explotasi wanita. benci tau!

Cinta Misteri said...

dwaty,
jaga2...ehhh kalau nak tengok, ok jewr, jgn bakoW blog saya nanti plak sbb bg info tk lengkap

Azrina,
kalau nak pi tengok, sy tak halang. tp seriously rugi kalau bw satu gerombolan family, then tengok filem ym mcm rancangan lawak minggu ini

hehehe LOL

Cinta Misteri said...

Sis Rozi, ni sumer gara2 mu lah...suruh pi tengok & komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget