10 December, 2011

Habis Pantang...Jom Pergi Library...

Semalam genap 2 minggu budak-budak bersunat berpantang. Hurmmm...kalau dah berpantang tue, kena duduk rumah ajalah. Tapi,,,,walapun sakit berpantang, tak bagi main diluar, masih juga ada yang menendang bola. Kalau dah budak lelaki tue, memang lasak tak boleh cakap apa. Tilam tidur diorang tue, dah macam lapangan gusti, api bila ada yang terkena tang situ, haaaa baru nak duduk diam. Tapi bila ngilu dah hilang....hurmmmmm....sambung balik. Gasak koranglah anak...

Siang tadi, Mama & Papa tunaikan janji. Bila sumer dah boleh berjalan normal bila pakai seluar, Mama & Papa akan bawa pergi Library. Maka siang tadi hari pertama mereka keluar semenjak 2 minggu terperap di rumah.



Abang...! mana boleh dengar radio kat Library. Naufal ni tak habis2 dengan buku bola



Papa pun study jugak

Naufal nak pergi melancong... Abang kena mahirkan matematik agar menjadi sehebat Adi Putra

Acara memilih buku


Membaca amalan mulia...

Pirate Pete and The Monster...Aqil suka buku nie sebab ada ulat hijau. Hehehehe

Abang baca buku apa tue??

Aqil nie tengok gambar ajer yeaaa

Calculator Mama...Mama pown kena study jugak coz exam dah dekat




:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget