21 December, 2011

Hariku...dipenuhi dengan buku-buku ku... sayangku

Hahahaha, tajuk n3 macam tak kena. Tapi, suka hati saja sebab memang sedang bersuka hati ni... Sebab;

Berakhir sudah semester ini...
Komen??? Takda komen rasanya, hari-hari depan lagi mendebarkan sebab keputusan peperiksaan akan menentukan hari-hari semalam.

Hari ni hari ke-2 sit exam kat OUMBP. Isnin lepas tak sempat amik gamba coz exam pagi, pastu hujan lebat plak. Jadi, memandangkan hari ni hari yang cerah dan ceria, byk gaklah snap sana sini. Hehehe...sesaja jer begambo kat tempat orang (tapi....perghduhlikhaper)

OUM Batu Pahat

 Tolong SENYAP!!! Peperiksaan sedang dijalankan

Hurmmm... Seraaammmmmm nihhhhh...............


 Wahhh...Baby Blue parking kat dalam kawasan ehhh... Mesti nak elak kena parking 40sen setengah jam


  Bila exam tamat, perut mulalah lapar. So, apa lagi...jom makan. Tempat paling dekat di Tasik Y. tapi, hampeh jer, dah lah lama tunggu samapi setengah jam, pastu nasi goreng nya Mah-Sen. Disebabkan lapar, hurmmm makan ajerlah. Habis naik darah tinggi (kalau ada)

Dah boleh tersenyum, malam ni tido dengan nyenyak. Esok keja plak.......

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget