12 April, 2013

Supprise

Salam Jumaat...

Hari yang ceria... Hari ini saya sudah mula bekerja seperti biasa setelah bercuti selama 6 hari. Opsss, cuti bukan untuk pergi bercuti ke mana-mana, tapi mengambil cuti untuk menduduki peperiksaan yang berakhir semalam.

Pagi ni datang kerja sangat supprise hokeyyyyy! Meja memang berseraklah, dengan dokumen dan kerja-kerja tunggakan. Perkara biasa yang saya alami walaupun hanya bercuti sehari. Hurmmmm hangen jer. Okey.. mula-mula masih belum perasan lagi supprisenya. Dengan hati yang marah dan geram, cuba untuk on kan pc. Tiba-tiba.......

Ehhhhhhhh, apasal lain macam jer CPU ni. Ada UPS lagi sebelahnya, tengok betul-betul atas meja..... Wahhhhhh! Komputer baru beb!

Dengan bersemangatnya pagi ni mengemas meja sampai terlupa nak snap pic sebelum, yang berserakan tu. At least bersih sikit la meja bila kemas, kalau tak kerana komputer baru ni belum tentu saya akan kemas meja saya ni. Okey, komputer sebelum ni pown moniternya flat skrin juga cuma ada banyak tampal-tampal nota. Dan bila kemas nampak sama jer sebenarnya cuma kandungan komputer baru ni adalah Windows 7 Professional atest edition.

Okay, mari meneroka komputer baru.....


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

13 comments:

intanfirdaus247 said...

Selamat pagi Cim..Salam Jumaat Cim..Wah ada pc baru..bestnya..pc kita bentuk lebih kurang sama la..ehhe pc lama x amek gambar ke..eheh..kemas je meja dia..santekkk.:))

izan mama mia said...

wah komputer baru..semangat pun kena baru lah nie.. :D

Chic Na said...

bertambah semangat nak keja macam ni. hihi..

selamat pagi kak. salam Jumaat. happy working! ;)

Solehah Shamsuddin said...

seronoknya dapat komputer baru. salam jumaat CIM :)

Deqla Manjew said...

ehh kak... komputer kite sama la..kat opis ni pun guna komputer camni la jugak..hihi.. puas hati sbb besar.. ;)

Zuraidah Butang said...

wahh beshnye....hehe..rase nak pki pc blk la...tak besh guna laptop :)

Nafira usof said...

bestnyeeee... zura punye komputer nih dah berzaman dah.. x de pon dapat PC baru.. huhuhu

BaNu Syah said...

wahhh komputer baru..mesti pasni lebih bersemangat nk bekerja gitu hehe..

eMMe said...

hye Kak Nina..
wahhh.. komputer baru.. baru semangat nak wat keje, hehehe~

Cik Nur™ said...

kemasnya meja....
dan Nur nampak bekas eskem... :)

Che Rosliza Che Mat said...

Cantiknya komputer baru....meja pun nampak kemas hihihi

9n0L4 said...

huyyo. lawa pc. smart. nmpk kemas meja. :)

Mrs Velentine said...

cantik komputer sama mcm komputer kat ofis MV..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget