03 April, 2013

WW : Membaca Budaya Ilmu

Sedang anak orang lain sebok dengan gadget di meja makan sambil tunggu makanan sampai, tapi anak-anak saya membaca buku.... speechless Mama.

Saya jeling-jeling juga majalah iSIHAT keluaran April 2013, terkesima dengan tajuk OTOT  BELAKANG JADI PAYUDARA? Hiuewwww.......

Lokasi makan malam kami : Restoran Booya, Taman Pulai Perdana


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

22 comments:

dya bunga said...

penyakit apa tu? otak blkg jdi payudara??

Cik Nur™ said...

wahh...mmg bagus la anak2 akak... :)
ermm..otot belakang dijadikan payudara...

mcm sakit je tgk...

Chic Na said...

good boy anak akak. ;)

errr mcm scary je gambar2 tu.

LYAfrina said...

bagusla anak3 suka mbaca..sejuk ibukan..

uiiii... takut lak tgk pic tu.. camner leh jd camtu..

Riedaffya ibrahim said...

banyak membaca luas pengetahuan kan cim..

wan nurul hezrina abd halim said...

ngeri tgk gambar tuh..dia buat payudaraker kak??

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!! baca buku kat kedai makan...budaya yg sihat...hihihi

Kakzakie said...

Baca buku pelajaran macam ini bagus tak macam anak kakak kalau baca novel memang ralit sanggup tak makan tapi buku pelajaran kena pantau selalu...

N.Aima K said...

ok takutnya bila otot jadi payudara

Deqla Manjew said...

membaca amalan mulia... =)

Nafira usof said...

xtvt yang berfaedah di kalo waktu menunggu.. dapat ilmu lagi~

Yumida Huda said...

rajinnye adik2ku...
otot jd payudara? erm..blur...cer citer

m.u.l.a.n said...

nowadays kids mmg selalu dgn gajet2.. walopon ada gajet2 tu, bebudak ni dimestikan bawak buku cerita memasing ke mana saja kalo berjalan..

Rosmiza Ali said...

Good! Kecik2 dah tunjuk minat membaca.. semoga membesar menjadi anak2 yang berguna dan berjasa kepada keuda orang tua & negara.. Insha Allah, amin.. =)

Kesuma Angsana said...

mmg bagus kalu rajin membaca ni, tak rugi apapun !

izan mama mia said...

baguslah hero dia..rajin membaca..hiah,,,seriau tgk tajuk majalah tuu..

syafiqakarim said...

amboi. tak ajak pungg

Cik Aini said...

wahhh bkn sng tu anak2 yg mbesar d zaman gajet ni nk mbaca buku time free mcm tu..gud boy la to ank akak :)

9n0L4 said...

bagus sgt kalau anak suke membace. buat karangan nnt byk vocab boleh gune. :)

Mrs Velentine said...

menarik apa yang dorang baca tue bagus

nadia said...

rajinnyaaa anak kak cimmmm

intanfirdaus247 said...

hah?? penyakit apa ya sampai otot belakang dijadikan payurdara..ngilu nya rasaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget