26 February, 2013

Kalah Mati

Adusssss..... skang tengah tengok bola, Johor Darul Tazim FC vs Kedah kat restoran daddy saya. RESTORAN ISMAAIL... Geram tau, nasib JDT dah masuk 1. Cayalah Gueza, sumbatlah lagi. Kalah mati ni tau, buat malu jer. Team bertaraf bintang ni.

Tapi saya tetap suka dengan Baddrol Bakhtiar, kapten Kedah.

Huh....tak masuk lagi....

Actually harini tadi saya cuti. Pergi hospital, bawa ayahnda saya buat checkup. Dalam masa yang sama, saa pergi cabut gigi. Gigi garham, ingatkan sakit...tak rupanya. Huhuhuhuhu.....

Pagi tadi saya ada upload satu gambar burung merpati. Ramai yang tanya kat mana. Haaa bagi yang biasa di Johor Bahru, pemandangan tu saya ambil di sebuah restoran betul-betul terletak di belakang Hospital Sultaah Aminah, berhampiran dengan Hotel Testle. Nama restoran tue, Restoran Yassin. Dah lama jugaklah bertapak disitu, rasanya sejak saya di zaman kaak-kanak lagi. Owhhh ya, baginsesiapa yang nak makan kat situ, ada menu sarapan 1 Malaysia berharga RM3. Pagi tadi kami ada ambil menu roti bakar, telur rebus dan kopi yang berharga RM3. Lagi, mee sup dan teh-O dengan harga RM3 jugak.

Kemudian lepas semua urusan di hospital selesai, kami pergi makan di Bangunan Dato Jaafar berhadapan denan B-Point. Ramai juga orang Johor yang tak tahu ada restoran di angun bersejarah tue. Nanti lain kali saya kongsikan apa ang menarik di Bangunan Dato Jaafar. Ni tepek sekeping gambarbsaya dalam bangunan bersejarah tue. Pleasing skit lepas lunch...

Layan bola sampai habis ni...geram betul!
Kalah mati beb!!!!!


updated 12.15am : JDT 5 - KEDAH 4 (penalti)


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

12 comments:

Cik Nur said...

Doa2 jgn kalah..
sini xdelagi kedai mkn satu malaysia tu....

murahlah 3 hengget eh. :)

Chic Na said...

murahnya harga makanan kat situ.

menang ke kalah kak? ;)

TiranaAduka said...

salam.
Lawatan malam.

dya bunga said...

murahnya..rm3 je.. tempat dia xde pun kedai 1malaysia.rajinnya akak tgk bola..dya xberapa mint nk tgk..hihi

Deqla manjew said...

murah eh makanan kat situ.. psstt pndai ka main piano tu kak? hihi

N.Aima K said...

wah!! piano set tu kat dlm kedaitu jg ke?

Si Matatajam said...

Amboi2.... Main selagu kat M yek CIM..

9n0L4 said...

amboi kak. posing dgn piano lagi tu. hehe.

kyo_9 said...

RM3 jer sarapan??
kalah kedai mamak nih..

Yana Libra said...

hari yg sama akak ada kat HSA tu, leo pun ada kat sana mrlawat kawan dia kak..hehe~

entah2 ada bertembung~ :p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rm3 jer...murahnyerrrr

Mrs Velentine said...

menang kah tapi MV suka semangat kedah..walaupun main kat liga perdana..tp berjaya memberi saingan sengit kat team star

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget