24 February, 2013

SPAM -> WHAT IS THAT?



Nak tanyalah... u all punya blog ada banyak SPAM yang masuk tak? Blog saya almost everyday dan banyak, kadang tue sampai berpuluh dalam sehari. Saya dah asingkan komen-komen yang berunsur SPAM ni, tapi kadangkala terlepas publish juga ke N3.

Hurmmm...mesti u all tau kan komen-komen yang berunsur seperti dibawah ni;



Komen-komen yang berunsur SPAM tu pulak kebanyakkannya dalam N3 saya yang bertajuk 

Arghhhh!!!! Assignment tak boleh submit!!!


Rupa-rupanya bila saya buka semula link N3 dia atas, banyak juga SPAM komen yang terpublish. Adusss, macam mana erk? Tapi kalau difikirkan pengomen-pengomen sebagai SPAM ini juga adalah pengunjung blog Cinta itu Misteri. 

Apa pendapat anda?



p/s: Hari ni saya jumpa kawan zaman kanak-kanak saya. Rindu sangat pada Linda a.k.a Nahu (nama manja dia). Sejak Nahu pindah ke Melaka, kami hanya bergurau senda di FB jer... Itu baby Nahu, baru berusia 8 bulan kalau tak silap saya namanya Adam juga sama nama dengan anak sulung saya.

Kami berdua memang rapat
~Sayang kamu selamanya~





:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

8 comments:

Cik Nur said...

Samalah kak, nur pun byk spam macam tu...

Nur deletekan je semua spam yg mcm tu....

Nantu akak pun delete jee...xde ape tu...

Chic Na said...

xtaula kak. pernah jgk ada mcm tu. just delete jelah.

mesti dah lama tak jumpa kan.. ;)

Deqla manjew said...

deqla dulu byk juga mcm tu.. last2 delete je la..tp yg peliknya ada komen2 dari blogger masok spam...huhu

Cik Aini said...

ada jugak sis tp x la byk..

mmg best kan bila jumpa ada sj nk cite kdg2 smp x sedar masa berlalu begitu cepat :)

Yana Libra said...

saya pun samalah...banyak giler spam..kat entry yg sama lak tu..pasal ubat-ubatan..tension asyik nak kena delete aje..huhu~

N.Aima K said...

selalu dpt dari anon..tensen giler!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani delete jer klu komen masuk spam

IntaNBerliaN said...

akak pun sama... byk komen cMTU.. tp terus pdm la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget