05 February, 2013

Pizza Islam



Bertukar lahhh...berubah lahhhh...kalau bukan kita yang bantu kaum kita sendiri, siapa pula yang akan bantu. Islam di Malaysia ada kuasa beli yang besar, tapi kalau  semua antara kita hanya memberi peluang kepada produk luar, maka sampai bila-bila kitak akan maju. Percayalah....

Harini saya nak memperkenalkan satu daripada produk Islam. PIZZA ISLAM.

Jom makan.....





Sedap dan boleh tahan rasa keenakkannya. Sama jer macam pizahat tuee... Cuma pizza ni belum ada yg bersaiz besar. Mereka hanya offer personal pizza jer. Best recomendwd dari saya; SUPER SUPREME & COWBOY.

Kalau tak dapat pergi Kampung Melayu, Johor... saya percaya ada banyak jenama pizza buatan orang Islam di sekitar anda.



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

17 comments:

Cik Nur said...

kat sini ada..tapi pasar malam... mcm ni nur belum jumpa lagi... :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hami...x pernah rasa lagi la..;)

aReLaN said...

kat pasar malam selalu ada & besenya jauh lagi sedap dari kat pizza hut, domino dan sebagainya kan. dahla topping penuh. hohoho

Mrs Velentine said...

MV kureng sikit pizza ni.tp nak juga rasa pizza islam..kena cr lah di sabah ni...

Yana Libra said...

ooo..kampung melayu ke? saya penah makan ABC kat sana..sedap~

Daddy Ziyyad said...

Usaha yg bagus..dan kita perlu bantu atas niat membantu saudara seagama kita....Cuma pandangan saya, nama Pizza Islam tu mungkin perlu di tukar...Jangan salah faham...apa yg saya ingin katakan bahawa kita mahu bisnes ini berjaya menembusi market semua bangsa & agama di Malaysia kan, bukan hanya Melayu Islam...Nama "Islam" itu sendiri boleh dtg kan rasa tak selesa buat pengguna non Muslim..maybe.. Dan tak semestinya tanpa letak nama Islam tu, hasil buatannya tak boleh toyyiban & halal macam biasa...:)

Solehah Shamsuddin said...

ala, buat pizza sendiri lg syiok. boleh letak byk2 topping.hehe :)

Chic Na said...

aaa sekarang ni dah banyak jual kat mana kan.. rasa dia sedap jugak..

Karukord jagau said...

Nama pizza islam tu dh sedap dh...
tp kenapa tang nama menu pizza nya omputih.....cowboy lagi :D

Deqla manjew said...

hahahaa.. setuju komen jagau tu... adeyhh.. mcm2... pizza owh pizza... mmg mengidam gak mkn pizza.. huhuhu

Arina Shamsul said...

kak sy nak makan pizza ni dari minggu lepas lagi,tp tak berkesempatan buat masa ni..huhuhu.

izzah said...

xpernah lg nmpak pizza ni kt sini...yg ada jual xsedap...huhu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

komen2 jagau tu wani sokong..bernas sungguh komen jagau hahaha

N.Aima K said...

wow bagus! kita kena sokong ni dengan membeli selalu hi hi

dya bunga said...

Bgus ni..hihi.. bila ckp pasal pizza rasa nk buat pizza plak..haha

Ain Dzaya said...

sebenarnya kan..piza camnie lagi sodap dari pizza hut kan....

Didi Marco said...

Salam..terima kasih atas sokongan anda semua...dtg la kampung melayu jalan utama kalau nak rasa pizza islam ni...buat empunya blog,terima kasih post dan perkenalkan pizza islam kami...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget