02 February, 2013

Tak Nampak Yeaaa...



Alalalalalala....Sorry yea semua. Baru perasan yang gambar limau mandarain tu tak boleh appear. Huhuhu....kenapa laptop & handphone tak berapa canggih saya nampak, tiba-tiba bila guna nota 2 & android tak nampak pulak.

Okeyyy..inilah limau mandarinnya.



Comel tak limau mandarain saya???? Hooolaaaaa....manissss syiotttt...


Esok dah start 2 lagi class untuk semester nie... Hadoiiiyaiii, dah ler busy giler sejak membuat persiapan perkahwinan adik saya raya cina nanti. Assignment pown dateline dia dah macam nak dekatttttttt sangat. Last submission 10-Mac-2013. Lagi sebulan seminggu jer kannn. Kira sebulan ajerlah, sebab bulan 2 ni cuma ada 28 hari ajer, tambah lagi kesebokan 5 hari untuk majlis perkahwinan. Acaner nie? Boleh siap ker assignment ketiga-tiga subjek tue yea. Tawakkal sajerlah, buat jer yang termampu, then study macam orang giler untuk final exam sebab result assignment tak cukup gempak.





Okeyy...wish me luck. Ni nak keluar pergi beli bunga telor kat Pekan Ayer Itam.

Jom!!!!




:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

17 comments:

BaNu Syah said...

wah busynyer..hehe good luck yer kak..

Solehah Shamsuddin said...

alolo comeynya limau tu.haha ni keje spela yg dok conteng ha..

Yana Libra said...

laa, xkuar rupanya..ingatkan tenet sy yg slow..hehe~

akak conteng ke tu??

Deqla manjew said...

hahaha.. comey sgt.... sape lukis tu??

nanieybarnieylurviey said...

Alolo. Comeynye limau tu.
Gd luck!!!! Xpe manage lek lok time semua akan ok..
P/s: lme xterjah sni

Yumida Huda said...

moga dipermudahkan segala urusan sis..

wah..beznye..kenduri..

Cik Nur said...

comel..!!

Chic Na said...

alahaiii comelnya limau2 tu. berupa2. hehe.. akak jd wedding planner ke? :)

good luck utk exam!

Arina Shamsul said...

good luck dear..semoga semuanya dipermudahkan buat kamu.

are_lin@yu said...

haha kreatipnya ;)

TiranaAduka said...

hehehe jap nak tulis ape ye..

QasehnyaRania said...

good luck cim ;)
in shaa Allah

Mrs Velentine said...

haha..kreatif bah

N.Aima K said...

kat rumah skrg ni stok limau mandarin tak pernah putus...ada je yg tlg hantar limau ke rumah hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak...hamboi2 comey sungguh limau tu

dya bunga said...

Comei nya limau tu..good luck ye kak.. ;)

Ain Dzaya said...

akak amek niosh ek? kak bole tak cerita sikit pasal niosh kt belog akak..sebab ain egt nak amek niosh lepas belajar nie..tapi tak faham konsep belajar niosh itu sendiri, dgn cara belajar, daftar lagi...mohon sangat bantuan penjelasan dari akak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget