26 February, 2013

Ku Ingin Kamu - Romance Band



Ramai yang tanya GFadz nyanyi lagu apa untuk kami malam kelmarin yang saya upload dalam N3 Layan Akustik Lagi. Tapi kalau tak silap saya, saya pernah up N3 lagu ni....belek punya belek jumpa dah dalam N3 ni KUINGIN KAMU COVER BY GFADZ.

Lagu ni pernah dimuatkan dalam OST drama Cinta Buat Emelda. Ingat lagi tak?

Haaaa meh lagi sekali lirik lagu Ku Ingin Kamu yang asalnya dinyanyikan oleh Romance Band...

Demi semua yang aku jalani bersamamu
Kuingin kau jadi milikku
Kuingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa surga dalam hatiku

ref:
Kuingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani…

Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa

Back to ref

Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahwa dirimu terindah untukku

Back to ref

ref2:

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernapas
Selama Tuhan masih mengijinkan
Kuingin selalu menjagamu

Back to ref2 [3x]

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernapas


Lagu ni hanya sesuai untuk orang-orang yang setia pada cintanya saja yeppp... Yang suka curang mencurangi antara satu sama lain tue, sila dengar lagu lain. Tengok liriknya; "disetiap arung gerak, tersimpan di hati kecilku, bahwa kamu terindah untukku". Haaaaaa, bila kita dah mencintai seseorang dan merasakan bahawa dialah yang dianugerahkan kepada kita, untuk bersama kita mengharungi suka duka. lagi lirik yang menyentuh... "Selama ku masih bisa bertahan, Selama ku masih bisa bernapas, Selama Tuhan masih mengijinkan, Kuingin selalu menjagamu"

Saya suka sangat lagu ini dan akan sentiasa ditujukan kepada cinta hati saya, cinta sampai mati....


Owhhhh ya, up pic ni saya baru teringat, ada goodies untuk GSFian. Ole-ole kerja kawin hari tue. Maafla terlupa nak pos walhal dah siap masuk envelope. Tinggal tepek stamp jer. Terima kasih pada semua yang mendoakan kebahagian adinda saya dan pasangannya. Semoga mereka kekal cinta sampai mati.


p/s: hari ni saya cuti kerja....


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best kan lagu nie

are_lin@yu said...

boleh tahan kan lagu dia ;)

Deqla manjew said...

ku ingin kamu juga dear.. dan gift tu.. hahaha.. terbaiklah kak nk kirim utk kami.. bertuah jadi geng GSFian ni.. =D

Yumida Huda said...

sama2 kaler biru..pewit! ehem2..
lagu ni utk sy jgk..

9n0L4 said...

wahhh. ade doorgift ehhh utk kitorang. bestnye. :)

Solehah Shamsuddin said...

wah solehah pn ske lagu ni sangat2. like 100000x kali dear :)

BaNu Syah said...

aah lagu ni mmg best,first time dgr terus suka lagu ni..

Chic Na said...

first time dgr lagu ni. best jugak.

akak cuti kenapa? ;)

Yana Libra said...

aik, nape cuti lak hari ni kak?

Cik Nur said...

walaupun nur tak bercinta, tapi nak denagr jugak lagu ni...
bestt.. :)

dya bunga said...

dya mmg suka sgt lagu ni..waktu first time dgr lagu ni time sekolah terus suka..music dia dan lirik dia mmg sesuai..

nuyui a.k.a miss YUI said...

best lgu ni kak..

N.Aima K said...

wah!! saya dapat tak? kah3x..x malu betol

Si Matatajam said...

Best..cinta hingga hujung nyawa...kan kan kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

untung betol jd gsfian ni,,utk wani ada kan kak nina kah kah kah

Mrs Velentine said...

suka tengok pic tue...sweetlah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom kongsikan