26 February, 2013

Merpati Pagi Hari

Pagi...

Semua makhluk beterbangan mencari rezeki, seperti merpati.

Selamat sejahtera pada semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam.


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow indahnya view

are_lin@yu said...

selaamt bekerja jgk kak ;)

izan mama mia said...

kat depan rumah saya sll sekawan merpati singgah...tapi sll saya xsempat nak ambil gambar

Nyue said...

cantiknya..kat mne ni akk??

Kesuma Angsana said...

wah banyknyer merpati !

Solehah Shamsuddin said...

wah banyaknya burung merpati. kat mana akak capture ni?

MAZLIZA ABD RAZAK said...

banyaknya... :)

sHaRiNa eLyaNa said...

owsem la hehe

done white

nuyui a.k.a miss YUI said...

tp ada yg jahat p halau kalau merpati ni tgh mkn2..

fieda said...

kat umah saya plk area taman permainan byk burung ni..kalau pagi2 ramai la org bagi mkn..murah rezeki..

lelamaisara said...

wah banyak nye burung merpati tu...

Daddy Ziyyad said...

bagi makan merpati2 ni pun best...ala ala trafalgar square :)

Deqla manjew said...

sweetnya merpati...mmg teguh ikatan depa kan.. kat mana ni kak???

9n0L4 said...

ramainye burung. hee. mcm kat london pulak. :)

BaNu Syah said...

nice picture hehe

Chic Na said...

selamat mencari rezeki. :)

Yana Libra said...

banyaknye merpati..

nanieybarnieylurviey said...

Banyaknye kak

Cik Nur said...

Nur datang..hari ini sudah mahu melabuhkan tirainya... :)

dya bunga said...

banyaknya merpati

N.Aima K said...

kat rumah saya pun ada..wuwuwu..kitorang pggl burung merpati yang bukan kaler putih ni "burung acang" yg x bestnya ada burung ni..sesuka hati je nak poopoo kat mana2 plg tensen kalau jth atas kain T______________T

QasehnyaRania said...

tapi merpati bebas terbang ke mana saja.. tanpa terikat ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm kat obersea jer nengok burung merpati tu

Mrs Velentine said...

kalau kat tempat MV burung layang2 banyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget