27 May, 2013

The Big Bad Wolf Book Sale, Johor Bahru

Wooottttt wooottttt....

"Cepat! Cepat! Sembunyikan semua buku-buku yang ada! Seekor serigala yang besar dan jahat dah datang nak curi semua buku-buku kita! Cepat! Cepat semua ke Danga City Mall, Johor Bahru, sebelum buku-buku tersebut dicuri oleh serigala yang besar dan jahat tu!"

Ke........

"Pstttt.....psssttttt..... Jangan cakap kuat-kuat. Sekarang ni, semua buku-buku yang telah diselamatkan dari seekor serigala yang besar dan jahat sedang dikumpulkan di Danga City Mall, Johor Bahru. Anda kena cepat datang dan selamatkan seberapa banyak buku yang ada sebelum serigala yang besar dan jahat itu dapat menghidunya dan datang mencurinya kembali"



Hihihi....sebenarnya saya pun tak berapa pasti kenapa ia dipanggil sebagai The Big Bad Wolf Book Sale. Tapi yang pastinya ada banyak sangat buku-buku yang berkualiti, dari penulis-penulis ternama dunia termasuk buku-buku yang sukar didapati di Malaysia. Harganya memang sangat-sangat murah sehingga anda sendiri tak percaya.

Hikhikhik.....semalam saya dan en.hubby menghabiskan masa selama 1 jam sahaja di The Big Bad Wolf Book Sale, Danga City Mall, dan kami berjaya merangkul 13 buah buku kesemuanya. Tapi kalau dibiarkan saya melilau di ruang tersebut lebih lama lagi, mau berpuluh lagi akan saya sauk. Mujurla en.hubby nak balik awal kerana dia ada urusan lain dipejabatnya.




Inilah buku-buku yang dapat kami beli.




Oppssss...saya nak pergi lagi!!! Dengan Geng Jemah sebelum 2 June nanti.
 

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Teena Tna said...

Teena pun baru pergi BBW kt MITC aritu, knapa ek name dy big bad wolf, tp mmg murah giler hrga dia, rambang mata nk pilih yg mana..

Farah Waheda Wahid said...

wah sakan giteww shopping... tapi memang kadang2 bila dah shopping buku ni, tak perasan..sampai semua kita nak beli...

Nurzakiah Hanum said...

wow

Daddy Ziyyad said...

masa buat kat KL, saya tak sempat pergi..huhuhuh

yg kat JB ni sampai bila?

cheqna said...

seronoknya kalau dapat g..

nea lopah said...

best nye...tapi teramatlah jauh CIM.

Yumida Huda said...

wah..beznye
berlambak buku
rambang mata nak pilih

Teena Tna said...

CiM tdi tanya dah follow ke blum kan? Blum lg..hehe

AlyaaIBH said...

akakk. bestnyaaa. teringin nak pergi tp tak berkesempatan lagi. uhuk3

Deqla Manjew said...

baca intro dah mcm baca buku cerita..kihkih.. wahh byk jugak kak cim beli tu.. ;)

azizah :) said...

woww! bestnya.. kalau dekat ni dah lama pegi tau...

Cik Nur™ said...

bestnyaaaaa..!
kalau dekat nur pun nak pegi.. :)

Riedaffya ibrahim said...

syoknye memborong buku nih..

are_lin@yu said...

wahh byk cim brg ja..hihi..

9n0L4 said...

byknye akak beli. kalau saye pun mungkin byk ni jugk kot. haha.

Chic Na said...

boleh guna BB1M tak kak? hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget