30 November, 2012

Audit Dah Tamat

Fuhhhhhh!!!!! Seminggu berdepan dengan Auditor dari Jabatan Hasil.

Sakit hati berurusan dengan mereka selama 5 hari sejak hari Isnin lepas. Masa Auditor dari NPCB (National Pharmaceutical Control Bureau) datang pown tak macam ni. Mungkin sebab audit kali ni melibatkan wang berjuta-juta ringgit.

Hurmmmmm apalah nasib kami nanti. Soalan di beri pulak bertubi-tubi, siap gertak-gertak dan herdik-mengherdik lagi. Dah rasa macam dalam bilik soal-siasat kat balai polis pulak.

Punyalah berhempas pulas, boss bagi kami jep..... Sila ambil sorang satu.... Actualy ada 5 biji jep sebab yang involve hanya 5 orang dari QC Dept. tak termasuk Boss kitorg yang hampeh kedehek tue. Lagi 2 biji sudah di copek oleh Lai & Zaza. So, yang ni tinggal I punya dengan Nae & Shue jewrrrr.... Opcoz laaa I punya yg ada 3 rasa tue, kiwi, peace & mango.


Yang lain sila jangan jeles yepppp....


Kat opis ni sedang gilakan Durian Crepe. Tapi saya dah rasa crepe pelbagai perisa, durian (opcoz laaaa), peace dan mango. Tapi member saya kata akan ada pelbagai perisa lagi nanti, maybe honeydew, guava & berry. Tunggu kemunculannya nak rasa jugak nanti. Tapi, ikhlas saya katakan, saya tak berapa suka sangat crepe ni sebab sangat muak. Baik saya melantak durian sampai 1 bakul....



*** Ahad ni ada jemputan makan durian kat Labis. Sapa nak ikut, ni Cik Safni menjemput.




:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

10 comments:

Cik Nur said...

wahh..merelip-relip nur tgk makanan tu..! sedap nampaknya...!

crepe pelbagai perasa..? wahh..sedap tak yg lain2 tu.. :)

p/s: nur dah tgk ikan bulu ayam tu..hehehehe..

Cinta Misteri said...

N3 dh up, boss tmbh lg gift utk gurgirl, lipstic & gloss. Hahaha...
Mlm nnti kasi show off, skang dh nk balik, release stress

izan mama mia said...

lawa pulak tgk makannan tuu

Chic Na said...

ohh audit NPCB pun dah pening kepala pusing2, cemana la audit jabatan hasil. belum pernah kena lagi. huhu.. nasib baik boss kasi hadiah.

muak ke kak? cikna blum rasa. msti sebab durian tu dah dicampur dgn cream kan.

boni kacak said...

saya pun pernah dengar yang durian crepe ni ada pelbagai flavor... mesti sedap jugak tu

intanfirdaus247 said...

2la, semalam sy g beli durian sebiji, pastu org yg niaga tu cakap, cepat muak durian crepe tu,...tp saya x penah la makan lagi..tu dia cakapla

auRoRa^boRealis said...

hahahahha sampai ke sini promote. tue lah pasal. penat ajak tp xder org nak pegi nie...sodihh..so sape nak join mai mai!

Cik Aini said...

erkkk
terliur nya tgk CiM..
abis dak?x abis kasi lah ckit:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala wani xmkn durian la

9n0L4 said...

sedapnyeeeeee. fruit tat ke tu. lamenye tak mkn. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget