30 November, 2012

Perjumpaan GSFian

Wahhhhhhhhhhhh...... nampak tak? nampak tak? Betapa gahnya group yang segar bugar ni... mana lagi kalau bukan Group Segar Follower a.k.a The Gorgeous Superb lagi Fabulous gituewwwwww....



Mama Arina selaku pengerusi a.k.a Boss Besar dah upkan satu N3 yang telah menyebabkan ramai GSFian sedang berkira-kira dan menghitung hari kerana ketidak kesabaran untuk bertemu dan bermesra. Negeri yang dicadangkan adalah di Melaka dan tarikhnya pun telah ditetapkan pada 29 & 30 Disember 2012. Tempat untuk melaga-laga pipi saja yang belum confirm lagi. Katanya di INB. Hurmmmm mana tu yerk, saya tak berapa pasti. Jap saya tanya pokcik gugel.

Okeyyy...jumpa dah. Owhhhhh dekat jewr dengan Toll Ayer Keroh. Hurmmmm...tak kesahlah mana2 pown. Yang pastinya GSFian yang sekarang ni kat Melaka telah dialu-alukan untuk menjadi AJK. Meh tengok Resort INB skit....

main_building


Sejak ada Watsapps ni, maka inilah kejer korang yepppp.... Tapi takpa, perbincangan yang sangat memberangsangkan. 

Yang tak syoknye kat sini, saya macammmmmmm tak dapat nak joint. Kalau ada pown mesti datang dan balik hari sebab weekend saya padat dengan aktiviti-aktiviti lain. Lagi pula saya tak berapa pasti bila exam saya akan berakhir. Ditambah lagi dengan kesebukan menguruskan kemasukan anak-anak ke sekolah dalam tahun baru. Saya dan hubby jugak sedang dalam persiapan untuk pendaftaran semester baru kami. Acanerrrrrr tu Boss? Nak tukar tarikh tak? Hehehehe..... 

Tapi harap-harap kalau nak bertukar jangan pada 8-10 Februari sebab rumah saya nak melangsungkan majlis perkahwinan. Harap maklum dan jemput hadir nanti yeppp. Tapi... kalau memang ramai yang dah bersetuju dengan tarikh tue, InsyaAllah saya akan muncul untuk beberapa jam secara ekslusif, cheeeewahhhh.....


***Kalau hal ini terjadi, pastinya akan menjadi sejarah buat kami....





:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

19 comments:

Karukord Jagau's said...

best2 ^_^

izan mama mia said...

mmg menarik laa depa ni nak bt perjumpaan..mesti penuh gelak tawa cerita tak ingat nanti..hahaaah...kalau dekat mau juga saya joint..melaka..jauh woo..eheh..lgpun hubby saya sure xbg pergi.....takpalah..baca saja kisah mereka nanti...

Mrs Velentine said...

MV kim slaam jer...

Anum said...

syoknya

Nyue said...

ala..akk xdpt join ke? nyue dlm 2x5 jugak ni..kena tarikh tu time keje akk..

BERT said...

uu bestnye ada gathering ya

etuza said...

Mohon maaf lah ya ...tak tahu lah kenapa penyek tengok nlog etuza di hpon. Hphone tu kecik skrin kot. hehehe...
Wow! hebat. terpanggil lah nak pergi tapi ....tahniah kepada yg dekat sana.

Deq's Qienz said...

Ay pon xdapat nk join la kak..len kali la nmpknya kite nih..akak bab nuffx tuh sy pon xbrapa pndy.kak dieyana lbh arif rasany..cer tanya gan dia.

Arina Shamsul said...

kak tempat dah update kak tak jadi INB,Saya tanya kawan dia kata INB cokkia cap ayam..hahaha.venggong dia kan..so tukar p

D'VILLAGE RESORT MELAKA.saya dah up entri lokasi dan aktiviti kak :)

jemput baca :)

Chic Na said...

cikna pun tak dpt join. ada event lain. jeles sungguh dgn mereka2 itu. huhu..

are_lin@yu said...

hehe akak dpt dtg kjap pn xpa..nlh kita jmpa..hihi

Deqla manjew said...

dah tukar tmpt pulok kak.. d' village resort.. lg best dari yg ni...hihi... deqla pegi..akk pegi tau! :)

Cinta Misteri said...

Haha..oke2. Noted. Tmpt dh brtukar.

Jgn buat kt Water World/ A-famosa. Pg td dengar berita tk sure mana salah satu tmpt ni d tutup smlm sbb ada kematian tragis.

Nanti re update n3 ni.

Cik Nur said...

Akak datang kejap pun jadilah..!
dapat juga berjumpakan.. :)

Si Matatajam said...

Kira kak CIM buat surprise la nnt

Cik Aini said...

CiM dtg x?
dtg la eh..xpelah kalo x bermalam pun..dtg kejap pun xpe..at least bleh jumpa CiM..teringin nk jumpa CiM..
nk peluk2..
eh nk peluk2?hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestt ni tp sayangnya wani xdpt join 30 tu qalief ada app kt spital

9n0L4 said...

waaaaaaaaaaa. takleh nak gi. sadisssne rase. huhu.

TiranaAduka said...

ermmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget