29 November, 2012

TAHNIAH EMME dan AZWAN

Alhamdulillah, syukur.........

Saya rasa dah ramai yang tahu seorang blogger yang bernama Emme telah selamat melahirkan anak kembarnya pada 23 November yang lalu..... Walaubagaimanapun, belum terlewat untuk saya mengucapkan tahniah dan selamat berpantang. Makin meriahlah rumah kamu lepas ni dengan gelak tawa kembar ni, sambil berlari ke sana ke mari.

So, inilah kembar Emme. Comel sangat....


Gambar ni saya copet dari fb husband Emme. Menurut husband Emme, yang Bedung hijau (2.27kg) dan Bedung merah (2.66kg). Kalau tak silap, Emme dianugerahkan kembar sepasang. Nama saya tak dapat tahu lagi sebab takda apa-apa update baru di blog mahupun di fb kedua-dua mereka. Mesti sedang excited mengulit kedua-dua baby yang comel sangat tue. Kalau saya dapat baby pown memang dah taknak buat kerja lain lagi dah, kalau boleh nak mengadap jer. Ni lagilah....ada dua orang, lagi kelam kabut bila sorang tido sorang terjaga, bergilir-gilir. Harap-harap Emme sihat dan dapat menghasilkan susu yang banyak dan cukup untuk keduanya.

Bila lahhh saya nak berbay lagi nie.... Ni ah sambung belajar mesti akan lebih kalut bila Allah dah nak bagi. 


*** Selamat datang orang baru. Tak sabar nak tahu nama kamu berdua... :))

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

9 comments:

Dayana Bahar said...

bestnyer dpt kmbar... tahniah untuk mereka yer

Cik Nur said...

wahhh..!
Kembar..tahniah pada emme..

N.Aima K said...

comel..towel pink tu ambik semua berat towel biru kih kih kih

Chic Na said...

bestnya dapat twin. comel je. tahniah utk emme sekeluarga.

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah untuk Emme.yang towel pink tu comel

Mrs Velentine said...

tahniah..kembar yg comel

Deq's Qienz said...

Tahniah buat mereka..eee twin lagi tuh.bestla

Arina Shamsul said...

alhamduillah kembar :)

best nyer :) tahniah :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah twin la....bestnyerrr..tahniah buat mereka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget