18 November, 2012

Santai Bersama Sdary Legend 97


Deepavali yang lalu, saya bersama kawan-kawan bekas pelajar SDARY, JB pergi bersantai di Batu Layar. Giler hapening diorang ni, walaupun masing-masing dah beranak pinak tapi perangai tetap tak ubah macam belasan tahun dulu. Walaupun kami dah tinggalkan sekolah berbelas lamanya, tapi kami tetap keep in touch, ada tu yang sudah lama berhubung sejak tiada FB lagi. So, FB ni adalah pemangkin yang paling cepat untuk lebih mengeratkan persahabatan. Jadi....jangan ada lagi yang kata, bila dah kahwin, kawan-kawan semuanya hilang. 

Jom tengok kenakalan kami...


Masa ni kami sedang santai-santai menunggu yang lain. Sambil-sambil tu makan lah apa lagi, banyak betul jamuan hari tu. Tom Yam hot-hot pown ada, steam boat (waaaaaahhhh).... tak lupa, Pisang pown ada. 



Okey... game dah mula. Hari tu kami main macam-macam game.
  • Bawa bola ping-pong dalam sudu untuk kanak-kanak
  • The Mummy (balut anak masing-masing dengan tisu tandas)
  • Kepit belon berpasangan (belon di belakang yep)
  • Belon kasih sayang (tangkap sampai dapat)
  • Jalan kaki tiga
  • Cari pasangan (sorang tutp mata, sorang pandu arah)
  • Baling pelanduk (baling belon ke kaki mangsa)
  • Teka kacang


Ada hadiah tau. yang paling grand, hadiah untuk cabutan bertuah. Saya dapat tempat kedua, nama Aqil yang naik. Hoooray !!


Dah puas bersantai di pantai, apa lagi terus terjun ke laut laaaaaa.... Wah memang seronok gila.

Lepas ni plan nak ke pulau pulak. Geng!!! nanti I buatkan budget untuk u all. Kita ke Tioman yep. So boleh start menabung dari sekarang, especially yang ada ramai tentera tue.....





:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

26 comments:

Si Matatajam said...

Bestnya Kalau dapat bersantai-santai dan beriadah camtu.. Happening sungguh..

Cik Aini said...

best kan kalo dpt wat aktiviti mcm ai..company ai pun selalu CiM wat teambuilding mcm ni..kdg2 tu letih tp enjoy :)

Cik Nur said...

meriahnyaa..!
Bila dah lama tak umpa, sekali jumpa mmg meriahkan..!

teringin pula buat perjumpaan mcm ni dengan kawan2...

Chic Na said...

seronoknya. semua masih rapat lagi walaupun dah ada family masing2. tambah seronok dgn adanya kiddos ramai2 tu.

IntaNBerliaN said...

wah seronoknya.. dpt hiburkan ati :-)

محمد رازيق said...

bestnya bila santai dengan member2. hehe. view batu layar pun cantik. hehe. tq singgah blog, jgn serik mai lgi.

E'in said...

wahhhhhhhh... bdk2 sdary...

Mrs Velentine said...

meriah...

Deqla manjew said...

best dan meriah karinya kak...da lama x beraktiviti mcm ni...

Nyue said...

fuuhhh..mmg best nta dapat santai2 camtu....

kinara kinatara said...

huhu..best nya kak reunion nyh...:)

kina nyh dah ramai yang lost contact..huhu

are_lin@yu said...

beznya siap men pntai lg ni ha...

mia izzati said...

dah lama tak main game camtuu..mak2 budak pon jadi cam kanak2 rebena nge..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah meriahnyerrrrrrr

Ain Dzaya said...

bestnyer buat reunion camnie...sambil borak2 kenangan lepas..huehue

Ain Dzaya said...

bestnyer buat reunion camnie...sambil borak2 kenangan lepas..huehue

N.Aima K said...

bestnya reunioon!!!!

LYAfrina said...

bestnyer.
tgk pd pic ni dh tahu..msti happening sgt.

CIM... lya ade terima air zam2 bru2 ni.. sgt2 terkejut & terharu..xtau nkkata apa... terima kasih byk2... hanya tuhan mampu membalasnya... lya amat2 hargainya.... moga kesihatan lya bertamabah baik...

dya bunga said...

bestnya..happeningnya..

lelamaisara said...

wah meriah nye...seronok kan kalu dapat kumpol reramai mcm ni..best2....

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

syoknye g kumpul2 cmni,heheh nk2 semua sporting kan?=)

nn lylyn said...

sure enjoy abis ni ^^

eMMe said...

bestnye dapat berkumpul camni.. bukan senang kan nak kumpul balik kawan2 time skolah dulu.. Tahniah Kak Nina, suksess!

pst: kak, thx doakan Me...

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnya buat gathering dgn kwn2

wan nurul hezrina said...

mesti enjoy gila for da whole day=)biru je nampak..suka=)

mcm nurul mmg payahlah nak reunion cenggini..tah mana kengkawan semua pergi..bila kawin sume ilang

9n0L4 said...

kirenye gath la ni. syoknyeeeeee. mane tahu nnt berbesan pulak. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget