22 November, 2012

Hanis Zalikha vs Nina

Aduhhhh....mesti ramai yang tak bleh blah bila tengok tajuk tu kannn.

Bagi yang mengenali saya dan dah tahu nama saya mesti dah muntah hijau kan. Apalah saya ni kalau nak dibandingkan dengan Hanis Zalikha, blogger terkenal tu yang sekarang ni sedang mengacara rancangan Mads Market.

Tapi.... Nina yang saya maksudkan adalah BUKAN SAYA!!! diulangi ianya bukan saya, tapi bakal adik ipar saya. Amin.....harapnya semuanya berakhir dengan baik. Kami menerima Nina seadanya dan harap dapat menjaga adik kami dengan baik sebab adik kami dah lalui macam-macam dalam hidupnya. Owhhh ya, bukan saja adik kami, tapi dia bukan abang kami tapi abang kepada adik kami yang busuk tue (si Kurusagi). jangan pening baca statement ini kerana hanya kami adaik beradik sahaja yang memahaminya. Sehingga ke saat N3 ini ditulis, saya tetap tak akan mengaku kedua-dua mereka itu abang saya. Hahahaha.... pening sudaaah.

Cer tengok beberapa gambar di bawah. Cuba u all teka yang mana Nina, dan yang mana Hanis Zulaikha.







Sorry yea Nina & Hanis Zulaikha, saya curi kesemuanya dari blog dan FB kamu berdua.

So, sesiapa yg dapat teka dengan tepat, saya akan bawa kamu naik kereta peranti masa mereka tawin2 nanti....hehehehehe.....

Untuk saudara-mara yang lain.... kami dengan berbesar hati memperkenalkan bakal orang baru dalam keluarga kami dan dengan rasa rendah diri ingin menjemput saudara-mara rapat hadir ke majlis gilang-gemilang mereka berdua  pada tarikh yang akan diberitahu kemudian.

Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar.





:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

26 comments:

hananhadila said...

hanan rase yang kiri nina , tapi due due cantek :D

QasehnyaRania said...

yg kiri nina..
kanan semestinya hanis :D

tahniah bakal dapat adik ipar ;D

Cik Aini said...

insyaallah..
moga Allah permudahkan semuanya..

cantik..mcm Hanis Zulaikha kan..pandai dia pilih :)

Mieya Atiera said...

Mieya dapat cam kedua-duanya. hehe

Mieya Atiera said...

Mieya dapat cam kedua-duanya. hehe

zila manaf said...

ahhh konpius2 hehe

Chic Na said...

muka lebih kurang la tp still boleh cam yg mana satu. huhu..

mudah2an cepat disatukan. :)

dya bunga said...

muka ala2 lh.. yg kiri nina, yg knan hanis

Cik Nur said...

hampir sama lah muka diorg ni.. :)
cantikk.. :)

Ain Dzaya said...

ada iras2 la..cume nina tu nampak chubby sket..

Solehah Shamsuddin said...

gambar yang kanan atas dan gambar yang bawah sekali tu pic hanis zalikha.pic yang lain2 tu pic nina. betul x?

Miss BaNu said...

aah yg kiri tuh nina hehehe masih boleh cam lagi

Deqla manjew said...

nk sama dah..tp still boleh beza..gmbr nina lagi byk... huhu

Mrs Velentine said...

yang rambut kuning hanis..yg rambut hitam nina

Nyue said...

nyue bleh je teka....heheheh....

are_lin@yu said...

wahh bertuah akak nk dpt adik ipar iras hanis zalikha..hihi

kinara kinatara said...

ahahlah kak..muka macam sama..xp nina lagi tembam dari hanis,..huhu:)

Si Matatajam said...

Nina tu Ada iras skit2 la ngan Hanis.. Tahniah CIM sb bakal dapat adik ipaq cantik..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amin.. moga dimudahkan semuanya.. :)

IntaNBerliaN said...

2 2 cantik :-)

Che Rosliza Che mat said...

boleh cam lagi...muka hanis lagi panjang hihihi

Dayana Bahar said...

Nampak beza je hehe pandangan mata tak sama kan hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

2 2 cantik..tp dapat beza lagi muka mereka ni hehe

Deq's Qienz said...

cantek je dua2 org nih..hahaa akak jln kg xperlu pkai helmet la,,hihii

N.Aima K said...

cntknya Nina..

thenunu said...

nina pun blogger jugak ke...heheh :) tapi rasanya ikut post ni, lebih bayk gamba nina dari hanis kot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget