05 November, 2012

Good Luck Niece on your SPM

Assalammualaikum....

Nak ucapkan Good Luck untuk my favorite Twin Azza & Azie kerana esok mereka akan menduduki peperiksaan SPM. Tak lupa juga pada my Sweety Diba.


Aunty curik gambo u all kat FB. Hehehehe....sori

Aunty tak ada apa-apa untuk u all bertiga, walaubagaimanapun Aunty doakan u all berjaya. Sorry kalau kata-kata semagat ni lewat, maybe u all pun tak sempat nak baca. But its okey, u all don worry, kawan-kawan Aunty juga akan doakan u all.

Sikit jer nak pesan.... Percaya pada diri sendiri dan Aunty percaya kamu bertiga boleh lakukan. Tips utama untuk berjaya adalah mesti sentiasa ingat 'prinsip hidup' atau kata-kata yang kita buat sendiri. Sebagai contoh "Ya, Aku Boleh" atau "Aku perlu untuk dapat 9A" dan sebagainya. As a student, Aunty percaya kamu semua ada kata-kata semangat atau ayat motivasi bagi membangkitkan semangat menghadapi peperiksaan.

Jangan cepat mengalah, Aunty doakan agar kamu bertiga tidak kalah lebih awal. Ingat! kegagalan hari ini memberi penyesalan untuk hari esok dan selamanya. Ayuh! Bangkit dan teruskan berjuang. Kejayaan atau kegagalan berpunca dari diri kita sendiri.

Selamat Maju Jaya.
Kita menuju ke puncak kejayaan!

Owhhh ya, u all dah dapat suntikan HPV belum????





:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

21 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck utk mereka dan doakan yg terbaik tuk mereka juga :)

are_lin@yu said...

alahai comelnya kembar eh?gudluck utk mereka ;-) HPV??bellum dear..huhu

Mrs Velentine said...

good luck

kinara kinatara said...

wah....huhu..alamak kina pom belum dapatkan suntikan 2..:)

nanti kene pegi penawar nyh..huhu:)


gud luck untuk mereka:)

CikNana said...

selamat maju jaya utk mereka..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hai kak niena...wani singgah lg di ptg isnin :-)

Chic Na said...

comelnya twin tu. utk mereka, semoga berjaya. :)

Arina Shamsul said...

comelnya anak dara bertiga tu dear :)

good luck untuk mereka :) semoga kejayaan mengiringi mereka.amin~

C'Jai said...

gud luck pd calon2 SPM...

Deqla manjew said...

Good luck utk depa...amboiii...comel2 ank buah...dah besaq pjg.hihi..

E'in said...

alahai... comelnye dorg... good luck utk mereka...

CikNana said...

wah..comelnya mereka..:)

Masz Sidek said...

good luck... cantik2 je...

HPV... huhu... belum lagi...

lelamaisara said...

alahi comey2 aje...good luck untuk mereka...

Kesuma Angsana said...

gd luck utk semua yg amik periksa ye

dya bunga said...

good luck utk mereka..:)

9n0L4 said...

best of luck to all spm candidates. :)

Cik Aini said...

suma comel2..yg twin tu kiut lah..sapa mereka tu CiM?ank buah ke?

Si Matatajam said...

Gud luck utk depa yg cute tu..

Deq's Qienz said...

sweetnya diorg nihh..gud luck for them :)

wan nurul hezrina said...

comelnyer yang twins tuh=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget