30 January, 2013

WW : Limau Mandarin





Happy Chinese New Year !!!


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

28 comments:

Anum said...

nyum2

CikNana said...

ndak lama bah lagi raya cina.hehehehe

Cik Nur said...

uuu....kecur liur... :)

Mrs Velentine said...

hari tue beli sekotak...semalam dpat 6 biji...dan nnt kena beli lagi utk sambut chinese new year

Deqla manjew said...

baru2 ni dpt limau kat opis.. x smpt bawak blk dah abis dulu..hahaha..

Bui Junaidi said...

SURE BYK DPT NI NNT..SEDAPPPP

Daddy Ziyyad said...

start la musim sakit tekak batuk nanti...:)

lelamaisara said...

sedapnye limau tak lame lagi je nak raye cina..

Kesuma Angsana said...

la awaat KA x nampak apa2 gamabar ha

Chic Na said...

sedapnya limau.. banyak makan sampai sakit perut dibuatnya.. huhu..

Mieya Atiera said...

Tak lama lagi, penuh lah limau kat rumah Mieya. hihi

Cik Aini said...

best kan..
dah dapat jugakk tp byk lagi yg dok nanti nih..asal ada yg x bg lagi ntah.hahaha

Yumida Huda said...

eh..limau ni mmg sedap..lemak..gebu...

Misz Mieza said...

Kat opis lama Mieza skang ni pun mesti tengah berkotak2 dapat limau mandarin free coz supplier semua Cina.. Hehe.. Sayangnya Mieza tak berapa suka makan limua.. Tapi kalau dah kena sebijik tu manis, sekotak pun mampu telan.. Ngeeeee~~

Yana Libra said...

limau free ke kak..tenet slow la..gambar xkuar..huhu~~

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau time raya cina mmg banyakkkkk bleh makan liam maindrain.tapi pastuh batuk2 n sakit tekak kenalah hadap.huhu

Karukord jagau said...

Apesal gambo x kuar nih....
X pe lah.....dh org sume dok komen kata limau ni sedap......aku komen je lah.....

Errmm sedapnya limau niiii :)

Nasuha said...

yummii2...

Nyue said...

yummy!! sedappnya....

Ain Dzaya said...

xde oraang ke nak sponsor limau ni kat ain..huhu

Ain Dzaya said...

xde oraang ke nak sponsor limau ni kat ain..huhu

Ain Dzaya said...

xde oraang ke nak sponsor limau ni kat ain..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,awal dah wish..hihi..

Solehah Shamsuddin said...

hamboihh belum lg CNY, dh dapat buah limau ye :)

nanieybarnieylurviey said...

Tekak da teringin nk mam limau mandarin nih.. Promosi kt mall pun da makin gempak

TiranaAduka said...

erm ta dpt bg member2 .ta tak makan limau mandrin.tapi air limau ta minum

QasehnyaRania said...

msa kja kt penang.dpt limau sebiji dua sehari.dkt2 nk ghaya hmpir ckup skotak..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kat rumah wani ada 3kotak limau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget