26 July, 2012

Cepat Tukar Duit Raya

Kehkehkehkeh..... N3 ni khas untuk semua yang dah kerja. Lebih-lebih lagi yang ada ramai anak saudara tue. Dah nak gajikan........Ada tak yang belumtengok duit baru? Meh tengok sini, Aqil sedang memperagakan duit Malaysia cetakan terbaru.


Tapi, kalau nak tukar duit raya gi bank ajer tau. Jangan gi tempat macam abang kat bawah nie... Nanti diorang bagi duit Jepun...

Salam Ramadhan.....

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

29 comments:

Kakzakie said...

Kakak belum pergi lagi sebab nak tunggu sampul duit keluar baru kakak tukar dan minta sampul duit (bank syarikat kakak kerja biasa bagi banyak utk kakak agih pada semua staff yg nak sampul duit tu)..

Cik Puan Izan✿ said...

dah boleh tukar eh..? kena bersedia nampaknya ni...

Deqla manjew said...

laa.. deqla lom tukar lagi laa..kalo nk tukar kat bank area opis ni mmg x mendapek la..cpt jew habis...pas tu ramai lak tu...kena tukar kat bank area umah la jugak kot...

Wanieys said...

wani pun dh tukar duit baru hihihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rm2o kaler kuning tu :)

akak dapat kad raya ;)
http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/kad-raya-top-20-commentators.html

Masz Sidek said...

sy belum lagi tukar... mungkin lambat sikit...

wan nurul hezrina said...

belum tukarrr jugak.nak kaler oren2.hikhik..lah sabojer tgk gambar2 bleh plak terselit?lagi parah dia pakai baju melayulagi.huhu

lelamaisara said...

sekarang ni dah boleh tukar a eh...

are_lin@yu said...

hehehe ayu tak tukar lagi plan minggu dpn kot..huhu..salam 6 ramdhan dear ;-)

Deq's Qienz said...

sy pon blum tukaq lagik duit raya..kali ni beraya gan duit baru la kite..hehee

4feet8 said...

Dah booking. tapi rasanya mcm belum boleh tukar lagi kan..?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ya allah abang tu..nmpk mcm baru balik semayang jumaat tuu

Masha Meisters said...

dah boleh tukar ke? hihi...duit baru ni dah mcm duit saidina la pulak....haha

Kesuma Angsana said...

KA tunggu awal bulan depan...sapa pula mamat kat toto tu hehe

~Sweet Honesty~ said...

macam duit plastik jek tu..

Edy Fee said...

ahaha bg duit raya duit jepun..haha raya i dpt la duit baru kot

Chic Na said...

belum tukar lagi. nak tukar duit baru semua. baru cun. huhu.. :)

Cendol said...

huh ape hal pak cik tu pegi kedai toto pulak!! ayooo apeee lah mcm2.

Azham Vsvc said...

Akak, nak duet raya kekekeke...saya masih belum berkahwin, dan belum bekerjaya jadi sy layak untuk menerima Wang Bantuan Raya 1 Malaysia hahahahaha

Miss BaNu said...

nak kasi tau satu rahsia ni saya sampai sekarang masih dapat duit raya tau hahaha..fuhh duit baru tuhhh tapi x selalu dpt..kadang2 jer maybe ada yg bagi sbb saya x kahwin lgi kot hahaha

nik ros said...

dah mintak kwn tanya kan kat bank berdekatan opis.diorg kata dah abis..huhu

Cik Nur said...

wahhhh..cepatnya CiM tukar duit raya...!
nur belum lagii..huhuh

9n0L4 said...

belum tukar lagiiiii. tak dan mase. ;)

Macam-macam ada.. said...

Tukar kat mana????

Macam-macam ada.. said...

Kat CIMB x boleh tukar lagi lah...

Cinta Misteri said...

nik ros
Aik awalnya abis. Cer tanya bank lain. Rasanya sblm puasa dah boleh tukar

Cinta Misteri said...

Miss Banu
Awk comel, msti org bg punya duit raya. Jom minta duit raya kat Mama

Cinta Misteri said...

Macam-macam ada
Kat bank la...jgn ikut mcm pakcik kt gambar tu dah le..

Yana Libra said...

bila last leh tukar duit raya eh??

takutlah nak tukar awal2..huhu..takut hilang~ :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget