15 July, 2012

Chapter DueX : Mad Hatters' Nite & Dance Party

Siaran langsung tertunda selama seminggu....baru malam ni dapat hupdate gambo-gambo malam Gala Mad Hatters' Nite & Dance Party kat Hard Rock Hotel Singapore....

Kannnnn.... nengok ada banyak retis-retis gituewww.... Kak Pah, Kak Siti, Heliza, Maher Zain, Usher, Bob Marley, Yoo Na (Girl Generation), perrrggghhhhh giler meletop lah.

Layannn jerlah...




Malam tue saya punya nombor betuah. 411 and I got RM250. Okeyyy lah tue dpd takde langsung kannnnnn....


Makanan pownnn sodap. Tapi....boss nie banayk sangat spend kat air alsyaito0nirrajimmmm tue, puihhhh, haram! Hehehehe....minum oren juicy jerlah yea.

Seriously, week nie balik dari Singapore memang busy giler, so memangggggg lah tak nyompat den nak edit gambo. Haaa layan ajerwlah gambo tak beredit (RaW!!!)




 Aqil lukis tatoo...upin ipin sedang main bola.... kuikuikui

 Mr.Loh our Pharmacist, memang terbaekkk dia punya gelekan mumt0t.....

 Wahhhh Danish, sampai naik atas kerusi, fight for Nizam utk best dress, menang akhirnya walaupun empat kedua, dapatlahhhh S$100.00. Sapa nak bagiiii???

 From left: Zamri a.k.a Maher zain, Nizam a.k.a Usher, Mr.Hubby a.k.a Aaron Aziz (wahhhhhh)

Ladiessss....




Dah malam dekat 12 midnite.... sumer muka dah mengantuk. posing pownnn dah malas. Santaiiii....

Okeyyy memperkenalkan, walaupun dah ramai yang kenal.... my blogger fren, Miss Aien
(sila klik pic utk ke blog beliau)



Party habis pukul 12 malam. Lepas tue me & family gi layan live band plak kat Hard Rock Cafe... terbaekkk lah malam tue.

Jom layan lagie.....



 Sila abaikan 2 hulubalang beta yang sedang khusyuk bermain dengan kristal... (dalam lift nie) kalau boleh curik, saya bawa balik pasang kat rumah, mesti meriah raya nie...




Layan lagu Sweet Child of Mine & Hotel California


Oh my Heroes!!!!






okeyyyy.... back to normal life.....
Tapi kat pesebukkk diorang masih rancak storey morey, ntah sebulan gaknya baru slow. hehehehe...


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

24 comments:

Arina Shamsul said...

wah sudah terbayang keseronokannya :)

auRoRa^boRealis said...

x leh kebah lah demam USS. camner nk wat nie

Wanieys said...

auwwwww bestnyer....siap dpt 250 hengget lagi hihi

Nong Andy said...

cantik.. terutama gitar tu.. bila la agaknya saya pula dapat datang ke singapore tu :(

*thanks drop by kat blog saya.. ni lawatan balas.. tgk apa yg best kat sini :) nama blog dengar macam hebat.. misteri cinta gitu hehehe...

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu . Nak minta tolong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share & promot skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

Ana Farhana said...

whoaaa.. seronok nye tu ! having fun betoii hehe.

btw, sy baru tau tan sri syed mokhtar yg mulakn business MPH tu, never thought to do some research about that, thank u for your mention !

now i already know..

nn lylyn said...

RM250 tu pun ok..rezeki ^^

reenapple said...

waaaa.... pergi dance party... huuu.

#tak pernah p pom.. =(

★ aIsyaH ★ said...

wah..nampak mcm best je..awat x ajak sy sekali?haha..xD

Si Matatajam said...

Happeningnya....

N.Aima K said...

wah bestnye theme i loike lah!!

Arina Shamsul said...

nanti jangan lupa baca entri ini..

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/07/nombor-pengiliran-banner-gsf.html

Arina Shamsul said...

nanti jangan lupa baca entri ini..

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/07/nombor-pengiliran-banner-gsf.html

Maiyah said...

salam..
meriahnya pasti sronok abih
tahniah dpt lucky draw ;)

Chic Na said...

untung la dapat 250. tgk gambar pun dah seronok. akak mmg minat live band eh? cool.. :)

it's ok. tau akak bz. janji dpt acoustic jgk. ;)

9n0L4 said...

perghhhhhhh. dpt gitu je 250? huhu. untunglah. ;)

~Sweet Honesty~ said...

hamboi2..kemain lagi melaram yea..

Telor Power said...

wah best2 event menarik juga ni, dapat duit cabutan bertuah, sungguh bertuah tu.

event buat di hard rock spore.???

Deqla manjew said...

amboii.. meriahnye.. manis si empunya blog... :)

ieda said...

wahhhh happening ! ;)

E'in said...

peh.... gmbr den ngah menahan tu pun ekau masuk kan juga pah? hahahaha..

btw mlm tu mmg happening! jerit sekuat hati.. hahahaha

thanks pah sbb promote i kat sini.. name i e'in laa pah bkn aien,.. hee

* psstt kate bln 9 korang nak pegi USS lagi?

Cik Aini said...

wah...terbaekk lah!
gila pnya cun dlm lif ada kristal mcm tu kan..bling2 gitew =p

erkk pic yg ddk kat atas tembok hard rock cafe tu sapa yg angkat CIM?tggi benor nengok nk pnjt kat ats tu.hehhe

Liza Razak said...

bestnye !!

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.. cantik2 gambo ni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget