17 July, 2012

Terima Kasih Semua

Saya Sayang semua Orang yang berada di sekeliling saya, 
Orang-orang yang mendekati saya, 
Orang-orang yang menggembirakan saya, 
Orang-orang yang sudi berkawan dengan saya,
Orang-orang yang sentiasa mendoakan saya,
Orang-orang yang sudi mengunjungi blog saya.....

-------------------------------------------------------

Saya minta maaf...
Sebab kadang kala saya alpa kehadiran kamu semua
Sebab kadang kala saya lupakan kamu semua
Sebab kadang kala saya menjauhkan diri dari kamu semua
Sebab kadang kala saya menghindari kamu semua
Sebab kadang kala saya tak balas kunjungan kamu semua
Sebab kadang kala saya tak balas komen kamu semua

-------------------------------------------------------

Terima kasih sebab menjaga saya
Terima kasih sebab menggembirakan saya
Terima kasih sebab menjadi teman duka saya
Terima kasih sebab selalu buat saya ketawa
Terima kasih sebab sudi berkawan dengan saya
Terima kasih sebab selalu memuji saya
Terima kasih sebab selalu datang blog saya
Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen di blog saya
Terima kasih sebab tak jemu-jemu datang dan datang dan datang
Terima kasih sebab memahami saya

-------------------------------------------------------

N3 ini ditujukan kepada semua

terima kasih pakcik google sebab bagi saya amik gambo ni tanpa minta doplocen


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

26 comments:

Cik Aini said...

sama2 kasih CIM =p

1- ai syg CIM jgk
2- ai mintak maaf jgk sbb kdg kala kita mmg x bleh lari dr kesibukan kj & ia mnyebabkan komen2 xkunjung tiba
3-terima kasih tuk CIM jgk sbb sudi kwn dgn ai..

akhir kata : ai hepi dan bhagia berada di tgh2 kelompok GSF :)hehehe

Si Matatajam said...

Sama Dan terima kasih kembali.... Semoga ukhwah kita berkekalan hingga ke akhir hayat ye CIM..

Asyiqin Haulisah said...

welcome back cim. saya pun kdg2 tak perasan jugak, minta maaf. :)

Deq's Qienz said...

hihii kte manusia biasa sis..tk lepas dr ksilapan..sy pon begitu juga..slg maaf memaafi di bln yg mulia tk lm lgik..

Deqla manjew said...

biase la.. kdg2 tak smpt nk bls kunjungan...tak kesah pun...yg penting saling mengingati..ada masa boleh la BW..haha.. incek gugel tak mintak doplocen mcm cik ai..bagus la tu.. hikhik...

Yumida said...

trima kasih jgk sbb akak CINTA ITU MISTERI selalu berkunjung ke blog saya...dgn komen yg mencuit hati..kengkdg tersengih sengsorang...nasib baik org x tengok..haha
minta maaf jgk andai selama ni segala komen2 sy pernah menyinggung hati sis...hampun ya buk..
bila2 free...bila2 pun boleh bw ke blog kte org...

Cinta Misteri said...

Hahaha..deqla, CiM teringat kt ai lah, tu yg tulis gituew. Tetiba dia yg dtg komen dulu...msti tengiang2kannnn.. Pntg di sebut ahli2 gsf ni 『sukasuka』

Azham Vsvc said...

Hehe, saya baru pertama kali singah sini akak hehehe......

cik yuyu said...

sama-sama..ngeee... (^_^)

dyabunga said...

dya akan dtg blog ni dan komen..kalau time bz je kdg2 xdpt dtg.hihi..

Wanieys said...

terharunya CIM buat entry tuk wani kahkahk perasan jap...sama2 la CIM...kalau kita baik dgn org Insyaallah org pun baik dgn kita :))

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy pong minta maaf juger sbb kengkadang lambat kunjung balas..bisalah kita bnyk komitmen lain kann


dan terima kasih juga sudi berteman alam maya dgn sy hehe

Masha Meisters said...

terima kasih dah sama2 kak CIM...

>Masha juga happy disebalik udang...kiki...disebalik keakraban GSF...maaf juga andai lambat balas kunjungan atau ada bahasa masha yang kurang disenangi...
selagi org baik dgn kita tantu yang baik juga kita akan balas...
syg kak CIM :)

lelamaisara said...

Same2 CIM..

Mintak maaf jugak kat CIM kadang tidak berkunjung jenguk CIM..

Selamat menyambut Ramadhan..CIM..:)

~Sweet Honesty~ said...

sama2..begitu juga sweety.. sama2 la kta saling bermaafan yea..(^_^)

Cik Aini said...

hahaha
amboi2 deqla n CiM..mngumpat ttg 20sen ai nmpk?eh tu kira murah tau zmn skrg 20 sen..en google tu dah kaya raya tu pasal lah dia x mintak.hahaha

Solehah Shamsuddin said...

solehah pn nk mintak maaf klu da salah n silap ye. Semoga hubungan kita berkekalan selamanya...

IntaNBerliaN said...

sama2.. :-)

Yana Libra said...

terima kasih jugak~~~ :)

Chic Na said...

terima kasih utk akak CIM jugak. sayang akak jugak. :)

Arina Shamsul said...

cim tolong baca semua entri ni ye..pas tu senyumm..boleh?

sebab apa yang cim baca tadi tu saya tujukan semula dengan kamu dear..ngeee :)

cendol said...

Cendol pn syg Cm juge.kite bersaudare..hehehh cepat kasi duit raye!!haha
sorry ye CM kalo cendol ade mengkecikan hati CM. >.< ampuunnn!!
terima kasih CM sudi dtg belog cendol yg kusam tu.
hehehe..eh betul ke CM tak boleh komen kat komen box tu?knape?err..kejap cendol pegi tengok sat apehal.

Nurlyla said...

nk jdikan blog ni blog tiap hri singgah lh.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sama2 n terima kasih kak :)

salam ramadhan :)

Cik Nur said...

sama2 kaseh CiM.. nur juga sygkan CiM dan semua rakan2 blogger.. :)

9n0L4 said...

kasih diterimaaaa. hehe. terima kasih kembali atas kunjungan dan lagu fariza aritu. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget