21 July, 2012

Hadiah Untuk Puteri-Puteri Ku

Alhamdulillah....rasanya postage saya untuk puteri-puteri tersayang sudah selamat sampai ke tangan mereka. Hari tu sewaktu berkunjung ke Singapura, saya ada belikan sesuatu untuk kedua-dua anak saudara kesayangan Puteri Aleeya Fatimah & Puteri Ardini Aishah.

Semalam mereka ada call, tapi saya tak perasan. Then mereka call nenek mereka pula dan bagi tahu excitement mereka untuk memberi tahu Mama yang mereka dah dapat hadiah tue. Nenek kata mereka happy sangat, tapi tak dapat cakap dengan Mama. Kejap lagi Mama call kamu berdua yea Sayang...

Nilah corier box yg pergi ke alamat mereka;



Ni plak isi kandungan, comel tak?



Dan yang inilah Puteri-puteri kesayangan saya. 
Mama Sayangggggggggggg kamu berdua sangat-sangat!!!!!



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

20 comments:

Ayuni said...

Cute!

~Sweet Honesty~ said...

mcm dh kembar je tgk..comell..hehe

lelamaisara said...

Alahai cute sangat la....kembar eh...

Cendol said...

comelnyeee budak perempuan!!
nak ajak diorang main doll boleh?hehe

Edy Fee said...

comel je benda tu.hahaha

Chic Na said...

kiutnya. comel plak dua2 org tu. macam twin. ;)

Arina Shamsul said...

alololo..comel..mesti mereka suka..;)

Cik Aini said...

alolo..
cute lah CiM..
mesti hepi giler kan dpt souvenir cenggitu..

erkk ai pnya xdo ka?nk jugakk cenggitu.hahahaha

Cik Nur said...

comei..!patutlah puteri2 tu teruja nak bcakap dgn mama..barang tu kiut..!

elyna mirsada said...

comelnye.....sweet

Masha Meisters said...

hihi...cantik omeinyer....ite nak gakkkkkkkk :) hehehehe

LYAfrina said...

kiut sgt2.. puteri2 tu sgt2 comel..msti kiut bila pakai tu

Pink Lavender said...

alahai..
kiutnyer skaf tuhh

makneng follow kamu
jom follow makneng...=)

Pink Lavender said...

alahai..
kiutnyer skaf tuhh

makneng follow kamu
jom follow makneng...=)

9n0L4 said...

omey nyeeee. merah lagi tu. ;)

Suria Karim said...

Sejuk mata memandang..:-)

anuar ab bakar said...

cute...anak sendiri ke anak saudara?
confuse jap...

GBE said...

Thanks Sis, memang diorang excited sangat dapat present dari Mama.. Siap dah letak nama kat lebel die...

Yana Libra said...

comel~~~ :)

Lawson said...

hihi...cantik omeinyer....ite nak gakkkkkkkk :) hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget