01 July, 2012

Ditemani Chiko~~

Umum tau skang ni saya tinggal berdua jewr dengan Danish... tapiii...takkkk, saya masih ada Chiko. Nak harapkan Danish teman Mama malam-malam buat assignment, hurmmm hampeh jer. Baik dia main game. Chiko ni manja sangat, sampai tak terlayan sebenarnya asyik nak meleset ajewrrr...makanan asasi dia Nasi Lauk Telur kongsi dengan Aqil. Dulu kongsi dengan Danish, tapi skang Danish dah makan Telur sambal, so dia leh joint Aqil makan jewr sebab Aqil cuma letak kicap. Bila Aqil makan, mesti ada pinggan kecik kat sebelah untuk Chiko, kalau tak habis dia kuis-kuis pinggan makan Aqil. Sebab apa kami bagi nama dia Chiko, ingat tak N3 nie... Kesetiaan... Sebab tu kami letak nama dia Chiko yang nama panjang dalam surat beranak dia Hachiko. Cheewahh....nengok tue sampai tertido kat atas buku saya.


Tengok tue...kat page toootttt yang dia pilih nak landing. Dasar jantan btulll...

Tapi, hari ni sumer balik dah..Yeayyhhhhh..... tapi kannnn....

Saya nak bercuti berN3 selama seminggu, sebab.... ASSIGNMENT SAYA TAK SIAP LAGI!!!!! Next week dah nak gi berjimba-jimba kat USS. Macam mana nie, dahlah deadline hantar assignment 9-Julai. Saya tinggal 5 hari jer lagi, tu belum semak En.Hubby punya assignment lagi. Taktaulah kekanda beta punya dah berapa percent siap. Huhhhh!!!!

Perhatian:
MAAF SAYA TIDAK AKAN ADA N3 BARU SELAMA SEMINGGU. HARAP MAKLUM.
Tapi saya akan tetap berBW sikit-sikit (selalu pown BW sikit-sikit jewr pownnn)

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

44 comments:

Deqla manjew said...

baiknye chicko temankan CM..hihi..comel..deqla pun suka kucing... :)

~Sweet Honesty~ said...

dasar jantan punya chiko..huhh.. uss tu ape erk??

Cinta Misteri said...

USS tu Universal Studio Singapore Dior Sweety...

ieda said...

alahhhhhhh comelnyaaa chiko ..
bagus .. temankan tuan yeeeeeeeee ;))

Wanieys said...

ada chicko teman CIM jadi la kan hihihi

Chic Na said...

at least ada gak chiko yg teman. sampai tertido. sekali tgk macam dah penat study je chiko tu. huhu.. bestnya g uss. ;)

dyabunga said...

comelnya chiko

N.Aima K said...

alahai rindu la saya mcm ni..updated dr hp pun x dpt ke? kekeke.. enjoy ur trip dear ;)

Edy Fee said...

wah kucing gatal.hahahha sunnat kan dia

ainnoraini said...

Mesti manja chiko tu kannn
Kat rumah ni ada gak sekor namanya biboy...nakal ya amat sangat...germ jerr...

Si Matatajam said...

Amboi kemain na chiko, pilih tempat baik punya nak lenggok. He he...

Yumida said...

kucing kannnn...mmg ske mengade kannnn...kucing sy pn camtu..klo kita bc news paper dia landing sana..klo kita nk duduk kt krusi dia cepat2 nk duduk dulu....

Arina Shamsul said...

hahaha..dasar jantanan..hihi..

takpe dear..take ur time..buat elok2 ok :) take care :)

KhaiRin : anies said...

comel nyerrrr rs nk geget je

IM said...

comelnya kucing dia :)

Kesuma Angsana said...

ok faham.. all the best ye!

eMMe said...

Kak Nina, amboi..assignment tak siap pun leh gi berjimba2 lagi kan.. kellas kak CiM hehehehe...

take care n selamat berjalan2!!

dhiashahida said...

selamat berjimba2....selamat pegi selamat alik k..:)
sy follow awak..:)

Cik Nur said...

sedapnya chiko tido beralaskan buku..!
manja betull..!

Kathy Tuah said...

chiko-chiko..(sambil geleng kepala..kehkehkeh)

Masz Sidek said...

chiko memang setia... :)

nak cepat jadi lambat di buatnya... ;p hihihihihi...;p

Kakzakie said...

Kalau suka kucing boleh aje baca buku berteman kucing. Kakak jenis takut kucing mestilah tak boleh...

Yana Libra said...

comel sangat chiko tu~~~ hehe :p

Masha Meisters said...

nasib baik si chiko ada teman kak CIM kan? hehehehe...tengkiu chiko teman akak masha :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

penat betul chiko study, sampai tertidur2. hehe

wan nurul hezrina said...

takper bw slow2..nurul dr gsf kay=)
caikotuh comel tapi banyak songeh.hikhik

Solehah Shamsuddin said...

amboi chiko.kikiki

syiela said...

amboi chiko.. hehehhe

Miss BaNu said...

chiko yg comel rasa nk culik jer chiko tuh hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wow nak g uss.. ila pun nak g next week tapi g keja huwaaa

Cik Aini Lavender's said...

wah...
selamat mnyiapkan assgment ye CIM.
mmg malas kan bab2 ni,dah dkt br nk kelam kabut.hehehehe

**amboi nk bjimba kat USS nmpk?
best wooo sehari suntuk mmg full lah kat dlm USS tu..main suma tau jgn terkecuali satu pun..have fun ye CIM :)

Cik Aini Lavender's said...

eh2..
lupa lak nk kasi tahu..
ai dh upload pic ke korea..
hehehehe jgn jelez tau =p

9n0L4 said...

slmt berassignment lah ye. siap buat semakan assignment hubby tu. hehe.

lelamaisara said...

baiknye Chiko temankan CM...

Telor Power said...

dah nak deadline sempai lagi ke singapore tu huhuhuhu

cendol said...

comelnye chiko! kirim cubit kat pipi dia ye..
baiknye Chiko temankan CM

are_lin@yu said...

bagus chiko ni tmn tuan dia kan..hehe..

Boni JLL3 said...

alahai..comelnya dia..hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alololo..manjanya chiko tu..errr chiko tu nama budak sekolah sy dulu hihi

محمد شهريل القنيطري said...

hahaha...pandai sungguh dia landing...

ghost writer said...

kalau ada nanti kucing kamu yang lain namakan ia 'fishball'.

LaLa mhdnor said...

wah, nak pi berjimba kat uss ye, nak ikut boleh, haha

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Comel kucing tu.. Sama comel ngn nama dia.. ;-)

anamizu kaito said...

wahhh p USS !! best3!!! hehe





Luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget