10 July, 2012

Lama Bercuti....Kini Kembali...

Ahakkk ahakkk...lama noooooooooooOOO bercuti blogging. Mesti ramai yg bengang jer bila terjah sini. Ihikkk.... Tapi.....cuti gi USS 2 ari jewrrrr....hurmmm...

Baru balik 2 ari, tetibaaaa....pesebuk penuh giler ngan tagging tagging pocking pocking ngeeee......
Meh nengok sini;



Malam nanti yeaaa selepas semua kerja-kerja & aktiviti hari ini selesai, saya akan mula berN3 semula....
Terima kasih pada semua yang sudi jengah jenguk blog saya selama semingu ni walaupun saya dah war-warkan percutian saya selama seminggu.....

Assignment pun dah siap hantar (tapi Uni ex-stand submission sampai 12 Julai 12). So ada 2 hari ni nak buat semakan semula kut-kut ada yang boleh diperbaiki....


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

12 comments:

Wanieys said...

welcome back kak niena...rindu tau kat kak niena hehehe

~Sweet Honesty~ said...

wahh.. ne msti byk stori..msti seminggu ne xabis2 entry sal becuti.. hehe

Cik Nur said...

selamat kembali, dan selamat berblogjogging.. :)

Yana Libra said...

extend ke kak? hehe~

akak amik pjj kat UTM ke?

cendol said...

welcome back dear :)nanti kene la story2 psl cuti tu ye..nmpk awesomeee je gmba2
hihi

Deqla manjew said...

kalo giler berblogging 2 hari pun rasa mcm 2 bulan kot x update..hihi...welcome back. :)

dyabunga said...

welcome back..hihi

Chic Na said...

welcome back sis. jgn lupa story pasal holiday yg awesome tu. :)

Solehah Shamsuddin said...

wah kak niena sudah alek.rindu kt akak :)

Cik Aini said...

amboi...bercuti sakan nih =p
cepat2 letak pic2 kat USS tu..nk tgk smbil komen2 nih.hahaha

Si Matatajam said...

Selamat berblogging semula...

wan nurul hezrina said...

waaa mesti gambar banyaknie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget