10 July, 2012

Lama Bercuti....Kini Kembali...

Ahakkk ahakkk...lama noooooooooooOOO bercuti blogging. Mesti ramai yg bengang jer bila terjah sini. Ihikkk.... Tapi.....cuti gi USS 2 ari jewrrrr....hurmmm...

Baru balik 2 ari, tetibaaaa....pesebuk penuh giler ngan tagging tagging pocking pocking ngeeee......
Meh nengok sini;



Malam nanti yeaaa selepas semua kerja-kerja & aktiviti hari ini selesai, saya akan mula berN3 semula....
Terima kasih pada semua yang sudi jengah jenguk blog saya selama semingu ni walaupun saya dah war-warkan percutian saya selama seminggu.....

Assignment pun dah siap hantar (tapi Uni ex-stand submission sampai 12 Julai 12). So ada 2 hari ni nak buat semakan semula kut-kut ada yang boleh diperbaiki....


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

12 comments:

Wanieys said...

welcome back kak niena...rindu tau kat kak niena hehehe

~Sweet Honesty~ said...

wahh.. ne msti byk stori..msti seminggu ne xabis2 entry sal becuti.. hehe

Cik Nur said...

selamat kembali, dan selamat berblogjogging.. :)

Yana Libra said...

extend ke kak? hehe~

akak amik pjj kat UTM ke?

cendol said...

welcome back dear :)nanti kene la story2 psl cuti tu ye..nmpk awesomeee je gmba2
hihi

Deqla manjew said...

kalo giler berblogging 2 hari pun rasa mcm 2 bulan kot x update..hihi...welcome back. :)

dyabunga said...

welcome back..hihi

Chic Na said...

welcome back sis. jgn lupa story pasal holiday yg awesome tu. :)

Solehah Shamsuddin said...

wah kak niena sudah alek.rindu kt akak :)

Cik Aini said...

amboi...bercuti sakan nih =p
cepat2 letak pic2 kat USS tu..nk tgk smbil komen2 nih.hahaha

Si Matatajam said...

Selamat berblogging semula...

wan nurul hezrina said...

waaa mesti gambar banyaknie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...