22 July, 2012

Promosi Chicken Foldover McDonald's

BUY 1 GET 1 FREEEEEEEE....

Selamat berpuasa untuk hari ke-2. E'ehhh dah pukul 4 laaaa. Sempat ni kalau nak ajak kawan pergi berbuka puasa di luar, especially Mc Donald's. Sebab apa????



Mc Donald's ada promosi Chicken Foldover, beli 1 percuma 1 dengan pembelian ala-carte. Masa nak beli tue, u all bukalah blog saya yang mengancam ni, pastu flashkan iklan Mekdi ni kat kaunter. Confirm dia bagi, takyah print2 pun... Kalau tak bagi, sebut nama saya.


Haritue saya dah try, tapi bukan bulan puasalah....Kenyang giler tau. Promosi Chicken Foldover McDonald's akan berakhir 25 Julai 2012 nie.... cepat-cepat bagi couple-couple tue bolehlah berbuka bersama. Tapi jangan asyik syok-syok makan jer, lupakan Maghrib dan Terawaih. Tapi kalau ada yang tak dapat cari geng nak berbuka tue, boleh jer beli, 1 makan time berbuka petang nie, 1 lagi makan waktu sahur esok pagi. Hurmmmm....okey tak?



Haaaa...ni haritu saya makan. Makan berdua tapi beli sekali untuk Aqil & Danish. Foldover 1 lag tue untuk Danish, hari tue En.Hubby makan ayam goreng Mekdi ngan bubur sebab sakit tekak. Aqil macam biasalah dia punya Happy Meal. Dapat mainan Ice Age. Jumlah semua RM32.45, dapat gelas Mekdi jugak.

Selamat Berbuka~~~~






:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

11 comments:

Cik Nur said...

boleh cuba ni nanti.. :)
sebut je nama CiM yee..hihi

Edy Fee said...

sempat lagi nak p bli.hehe

~Sweet Honesty~ said...

ohhh.. nnti sweety sebut jek nama CiM.. kalo dorang tak kenal, siaplah!!.. hohoho

Selamat berbuka juge la yea..

Ayuni said...

hikhik, sye sure buang tomato tu...

Dieyna said...

cepat2 sebelum tamat tarikh kupon..

Ameerul Ashraf said...

wah!
makanan lagi..
haha.. baca entri kat blog-blog pon da sama cam pergi bazaar..
makanan di sana sini..
meriah eyh! HAHA!

~selamat menjalankan ibadah puasa :)

Chic Na said...

wahh menarik ni. ada masa 3 hari je lg. :)

wan nurul hezrina said...

selamat mengerjakan ibadah puasa..nurul tak perasaan awak ahli gsf..sorry ek..nurulpun barulagi maybe trlepas pandang=)

beshnya berbuka mcd.sebelum puasa dah balun mkn mcd puas2

9n0L4 said...

sedapnyeeeeeee. tapi takleh mkn selalu. :)

Wanieys said...

wani dh try sebelum posa hr tu...sedap gak chicken foldover kan hihi

Yana Libra said...

alaa, dah habis dah..huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget