16 July, 2012

Selamat Ulang Tahun My Luv & My Dad

Semalam dan semalam kepada semalam adalah hari ulang tahun 2 orang jejaka yang paling saya sayangi iaitu En.Hubby pada 14 Julai & En.Ayah pada 15 Julai. Saya doakan kedua-dua mereka ini sentiasa berada di bawah lindunganNya dan diberikan kesihatan yang baik sentiasa. 

Dua-dua jejaka inilah yang menjaga saya, sejak lahir En.Ayah menjaga saya dan membesarkan saya walau apapun yang terjadi, ketika beliau susah dan senang tetap akan membahagiakan anaknya. 22 tahun kemudian, tugas tersebut beralih tangan ke En.Hubby yang benar-benar sayangkan saya (cheeewahhhh saya tahulah). Tak pernah beliau menghampakan permintaan saya, susah ataupun senang, cepat atau lambat tetap dia akan adakan setiap keinginan. Alhamdulillah.....

Semalam saya dan adik ipar buat surprise. Kami pergi makan malam di MK Cafe & Bistro...alaaaa tempat feberet kami tue, siapa masih ingat lagi? Ada banyak entry saya mengenai Gfadz HB46 & Indra. Mereka adalah pemuzik aqoustic terbaek pilihan saya. Sebelum ke MK, saya dah massage GFadz dulu bertanyakan adakah mereka perform malam semalam. Alhamdulillah mereka ada, so saya buat permintaan suruh GFadz nyanyikan lagu Happy Birthday untuk En.Hubby. Hubby memang tak sangka saya akan bermesej secara rahsia dengan GFadz. Thanks Gfadz...




Semalam juga ada special request suruh En.Hubby nyanyi. 
Lagu Browrey Marantika; Biar Bulan Berbicara.Video ni nanti esok baru saya upload sebab lama bbenorrrr nak menunggunya.

Untuk ayah pula, awal-awal lagi hadiah sudah diberikan. Sebuah Al-Quran electronic. Kami adik beradik berkongsi untuk belikan En.Ayah Al-Quran nie. Actually dia yang pernah terbitkan kata-kata; 

"Al-Quran yang guna pen tue baguslahhh. Ayah nanti boleh selalu mengaji dengan tajwid yang betul. Selama ni mengaji mak saja yang tunjuk ajarkan tajwid, lepas ni tak payahlah nak minta tolong mak, dia ada banyak kerja"

Nilahhh Al-Quran Electronik pemberian kami. Ayah....kami semua sayangkan ayah seluruh jiwa raga kami & setiap nafas kami ayah tetap dihati....


Inilah ayah kami yang tercinta....

Dengan cucunya Puteri Aleeya Fatimah.... bisikan rahsia, hanya kami jer yg tahu apa yg dibisikkan.... hehehehe lawak sangat masa nie... :)

Ayah diwaktu mudanya...handsome tak???

Ayah suka melancung... Semoga ayah sihat selalu & dapat menunaikan Fardu haji tahun nie dengan Mak yang dikasihi....

Amin................


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

27 comments:

Cik Aini said...

selamat hari lahir tuk org2 yg sgt CIM syg...
moga kedua2nya stiasa dilimpahi rezki & dilindungi Allah selalu.Amin

kakcik said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran buat kedua2nya. Moga Allah memberkati dan merahmati mereka sentiasa. Amin. :)

Arina Shamsul said...

semoga kedua2 mereka dilanjutkan usia dimurahkan rezeki dan selamat dunia akhirat..amin...

mummY daniSha said...

hepi besday tuk mereka heee...senangla dekat2..senang nak celebrate =)

Yumida said...

hp bday utk diorang gak...bgsnya dpt celebrate sama..adiah utk ayah tu bez...

Deqla manjew said...

wahh.. besday sama.. hepi besday to both of him.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat hari lahir untuk ayah & asben. moga panjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan yang baik :)

dyabunga said...

slmt hari lahir utk ayah & husbang..semoga panjang umur.. berapa ye alquran elektronik tu? hihi..rasa mcm nk bg kt ayah dya juga lh

Kesuma Angsana said...

selamat hari for both kesayangan CIM tu yek!.. hapy for u too!

lelamaisara said...

semoga kedua2nye memperoleh kesihatan yg baik..amin...:)

~Sweet Honesty~ said...

brapa haga al quran elektronik tu yea?? nk bli tuk diri sendiri..

cendol said...

wowww semoga pnjng umur kedua duanye..di murah kan rezeki..
wahh macho ayh cm ye mase mude..haha
rambut dia mcm jamal la..hihihikk

cendol said...

wowww semoga pnjng umur kedua duanye..di murah kan rezeki..
wahh macho ayh cm ye mase mude..haha
rambut dia mcm jamal la..hihihikk

saffiya_aleesya @ echa said...

salam kenal dan saya follow sini yer sis.. ;-) terima kasih sebab sudi singgah dan komen di blog saya

nuyui a.k.a miss YUI said...

selamat hari lahir buat kedua2 nya ea sis..

Deq's Qienz said...

selamat ulang tahun buat mereka..semuga dikurniakan kesihatn yg baek n pjg umur hendaknya

Blog Panjang said...

Jangan buang walaupun sedetik masa dengan ayah. Appreciate it. you don't know when your father will walk away.

N.Aima K said...

happy birthday utk hero-hero awak ;)..

are_lin@yu said...

wahh 2 hero sekali..hehe..moga mereka dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ya..amin..

p/s:jomlah join segmen ayu dear ;-)

Wanieys said...

hepy besday untuk kedua-dua org yg CIM sayang :)

Chic Na said...

birthday dekat2 je. mmg surprise la ya dua2 org tu. dpt hadiah yg dihajati. moga bahagia selalu. :)

Masha Meisters said...

hb untuk 2 bodyguard tu...best r acoustik tu kak CIM...

ramai la bfday bulan 7 kan...
fmly Masha 5 org bulan 7 tau...masha,adik masha,mak,anak buah gan adik ipar masha...meriah! heee

Si Matatajam said...

So sweet.. Tgk hubby niena tu mmg betoi2 surprise kan. Semoga Allah panjangkan USIA mereka berdua...

Azham Vsvc said...

Selamat Hari Lahir buat kedua-dua insan yang akak sayangi hehehe....ayah saya sambut hari lahir ke 44 pada 6 Julai lalu hehehe

IntaNBerliaN said...

selamat hari lahir jugak utk hubby n abah awk :-)

Yana Libra said...

wah~~ siap ade persembahann suprise tu~~

9n0L4 said...

hepi befday to both heroes in your life. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget