23 September, 2013

Aura Pengiring Pemain

Semalam berlangsungnya perlawanan terakhir di peringkat kumpulan antara JDT dengan PKNS. Mengecewakan.......

Pada mulanya saya dan en.hubby memang tidak bercadang ke stadium semalam disebabkan en.hubby ada shooting di Kuala Lumpur. Tapi kami di kejutkan dengan sms dari anak sulung kami, Adam Danish mengatakan dia terpilih untuk mengiringi pemain pada malam Sabtu itu. Awalnya, en.hubby mengarahkan saya ikut sekali ke stadium serta mendapatkan tiket grand stand. Tiket yang memang selalu sold out di Stadium Larkin, memang payah nak dapat tiket ni. Tapi, alhamdulillah dengan bantuan seorang admin fb page, jdtfc.com, kami dapat tiket grand stand atas sebab kami parents kepada pelajar pengiring. Errrkkkk...... kami?? Hahaha, akhirnya en.hubby pun cancel shooting di KL, tapi bukan semata-mata kerana Danish, tapi sebab dia juga ada tugas yang perlu disiapkan pada pagi Sabtu itu.




Coach memberi arahan sewaktu pengiring-pengiring cilik berkumpul di Outlet Khaizer, Larkin Idaman. Bukan main garang lagi coach ni, ehhhhh.....tapi menurut en.hubby coach Khaizer fc adalah rakan dia, seorang lagi bukan yang ini.







Okay, punyalah promote kat sedara mara, rupa-rupanya ketika siaran langsung, waktu menyanyikan lagu Negaraku dan lagu Bangsa Johor, pengulas sukan sedang membebel. Jadi.... tak masuk lah tv. Dan tak adalah gambar cantik dan terang dari kami kerana camera canggih kami sedang bertugas di KL. Walaubagaimanapun, taklah hampa sangat sebab salah seorang cameraman astro yang berada di padang adalah kawan en.hubby. Kami akan minta gambar yang terang benderang dari beliau.

Game malam semalam JDT kalah dengan PKNS 2-0. Yeaaaaa....ini semua salah saya sebab Danish telah menyerap masuk aura dia kedalam tangan Fauzan PKNS. Tapi takpa, kalahpun JDT tetap mara ke suku akhir yang bakal menentang Kelantan pada 28 September depan di Stadium Tan Sri Haji Hassan Yunus.

**psstttt..... kemana-mana pergi, pasti ada yang mengenali en.hubby...

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

11 comments:

Chic Na said...

bestnya danish dapat jadi pengiring.. boleh masuk padang. hehe..

hubby akak femes sgt.. ;)

lelamaisara said...

wah best la anak akak dapat jadi pengiring pemain kan...:)

Deqla Manjew said...

wahhh anak beranak sama2 naik nih.. bestnyeee kak...

kayyana said...

famousnye husband akak.. hihi... kak, kalau yana nak masukkan anak yana jd pengiring jdt cmne ek? hihihi...

are_lin@yu said...

wahh sonok lah danish ya..dpt bersama pemain tu.hehe

Surynah84 said...

Punyala beria kami suami isteri tunggu dpn tv.. last2 pengulas kene habuan oleh mulut kami.. adake bebel jek .. terlepas shot menarik danish..

Yumida Huda said...

wah beznye
nak mintak sign danish jap...hehehe
beznye dpt dekat n rapat dgn pemain...

Cik Aini said...

mama dia minat bola..x mustahil la anak nya masuk padang.hihihi tahniah tuk Danish :)

Cik Nur™ said...

wahhh..bertuahnya danish..!!

cemana perasaan dia time tu yea kak..akak ada tnya x..?hehehe

9n0L4 said...

haihhh. susah kalau dpt suami org femes ni. sume org kenal. mcm retissss. hee.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyerrr anak akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget