18 September, 2013

WW : Buruk Perangai

Selamat hari Rabu yang bermalas-malasan....

Yuk tengok saper yang buruk perangai macam ni...









Apapun kita....kita tetap bahagia, biak pi laa apa orang kata, kita punya sukalah nak buat camne, janji tak kacau sesiapa.

♥sayangsemua♥

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

22 comments:

Kakzakie said...

Nampak sangat malas tak terkata tu. Kakak gelihati tengok kain tak berlipat bertukar tempat tu hihi...

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum :)
Singgah Pagi :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hahah,,idaklah cmtu.

Deqla Manjew said...

alamakkk.. deqla yg gmbr kedua last tu penah la..hahaha.. bkn apa, jaga keselamatan masa memasak.. x psl2 kang kena minyak panas.. ngeee..yg lain2 pulak tak pernah sama sekali.. ;)

Cik Nur™ said...

betul..sokong kata akak..hehehe..biak pi la kan.. :)

tapi yg duk kekeling dgn laman sosial tu mmg byk kali tjadi..kekeke

eMMe said...

takleh la tgk baju berlonggok camtu.. hahaha... tapi tgk mood gak sis.. kalo bab rajin.. abis bersih 1 rumah, kalo malas.. mmg melepek je la... hahaha...

are_lin@yu said...

hehehe kna maintainkan diri berubah setiap hari ni..kita adalah kita.haha

E'in said...

apesal tajuk entry kite same? hahahahaha

lelamaisara said...

pernah juga buat..hahha..buruk kan perangai..hahaha

Masha Meisters said...

hhahaha...nampak sgt mcm semua tu kena kat batang idong jemah! hambik!!!!!

mak hari2 dok pot pet pot pet...alasan? lex la mak...bujang2 ar baru boleh malas2an...

yang penting tak susahkan org...yang sepah bilik aku je kot...hehe

Tihara said...

ade gak la cket2..hahaks :D

Bin Muhammad said...

Malas melampau nih! Haha...
Mesej jelas!

LiTtLe^m3 said...

errr yg bab kain baju tu cam sama ngan kita la :p

Chic Na said...

serius pernah buat semua yg dalam pict tu.. kekeke.. jarang-jarang.. hikkk..

Karukord jagau said...

syukuuur ....satu pun x de yg kena kat aku ekekekee

Yumida Huda said...

part menggoreng tu pernah buat
sampai bising org tengok..penakut sgt kene minyak

Cik Aini said...

setujukkkkk :)
sbb kdg2 bila down mmg akn jd sejibik mcm gambo2 tu.hahaha lantak la kn jji x kaco sesapa..peaceee!!

gadisBunga™ said...

kain tak berlipat selalu bertukar tempat dengan tempat tido saya. hehehehe

Rosmiza Ali said...

Wakakakaka! Bab yang nak buat kerja tu memang betul terganggu dengan FB, twitter, blog.. Konsntrasi lari.. Hehehehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum, bunda singgah pagi...

9n0L4 said...

hehehehe. kalau dh dtg saket malas tu, satu habuk keje pun tak mnjadi. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahaha buruk no perangai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget