07 September, 2013

JB ARTS FESTIVAL

Semalam.....

Di malam anniversary, kami berdua (saya & en.hubby lerrr) pergi layan gig dan live band anjuran JB Arts Festival di Bukit Timbalan, Johor Bahru. Festival yang kami tunggu-tunggu especially Anak-anak Johor sudah bermula dan akan berakhir pd 10 Oktober 2013.

Malam tadi, acara pembukaan Gegar Anak Tempatan membawakan 13 band membuat persembahan secara live. Yang lebih terujakan adalah kehaduran Abang Nas Ahmad, pengacara Galaksi Tv9 datang membuat liputan. Abang Nas sangat bangga dengan penganjuran JBAF ni yang sudah masuk 10 kali penganjurannya, kerana Abang Nas juga anak jati Johor. So....tontonlah kami di Galaksi hari Jumaat depan.







Ada banyak acara yang akan berlangsung di sekitar Johor Bahru, setiap hari bermula jam 4 petang hingga pagi. Kalau nak tengok jadual JB Arts Festival ke-10 ni, meh lawat laman web mereka di www.jbartsfest.com

Semalam, kami tak tunggu sampai pagi sebab hujan dah mencurah ke bumi. Ambil keputusan tinggalkan beberapa band lagi and sorry....berjalan berdua dalam hujan sambil pegang tangan ala-ala hindustan. Cheeewahhhh..... Yang paling kesian, pusing-pusing cari kedai makan, hanya mamak jer yang tinggal, ambil keputusan balik terus tak makan. Sampai rumah perut bunyi tak keruan, en.hubby ke dapur tengok ada apa tak yang boleh dimakan, akhirnya mee maggi jer yang jadi santapan, di malam anniversaryan.....

JB Arts Festival, kami akan bagi sokongan...

#jbartsfest
#bukittimbalan
#gegaranaktempatan

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

happy anniversary cim

wah cim mmg minat betol kan dgn band n gig nih hihihi

Fazleyatul Aini said...

wow feeling hindustan ye hihi. nasib tak guling2 dalam hujan hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Niena..

hrp x terlambt ucapkan
selamat ulang tahun perkahwinan bt akak & en somi yer..alhamdulillah... :)

syioknya dpt tgk live band mcm ni..
hihi..romantik you..jln2 brpimpin tgn di dlm ujan2 renyai..cheewahhhh :)
megi pun sedap... :)

Cik Aini said...

Hepi anniversary sis..moga bahagia till jannah..

best kan bole tgk live band..Ai pnh tgk skali je :)

E'in said...

happy anniversary kak!!

Kakzakie said...

Kalau minat mestilah suka pergi kan.. macam kakak ni dah malaslah menonton - dah tua agaknya..

dear xila said...

jauh sgt tatauuu heee ;p

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.CiM..

Singgah mai pagi..
salam monday kak :)

Dayana Bahar said...

suka tgk band yer... hepi anniversarry yer

p/s : add fb dieyna yer klu nk tahu psl suplmen jfg

Kesuma Angsana said...

amboi sempat layan juga yer

Cik Nur™ said...

selamat ulangtahun perkhawinan akak... :)

Mrs Velentine said...

amboi dating layan gig yea kak

kayyana said...

amboi layan gig gitu..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

owh, pergi dating ya.. :D

Deqla Manjew said...

syok abis ye kak.. eh apsal pic separuh2 ni.. sayangnya x dpt tgk muka full...huhu

Si Matatajam said...

Interesting la festival camni..Kalau dekat mesti M nak pi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget